Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

PRODUK JAMU SUSUK DARA


Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada kaum2 hawa..ibu2...mama2.mommy semua...Di sini fida ade menjual JAMU SUSUK DARA YANG TERDIRI DARIPADA:


1. JAMU PENGANTIN DARA = RM65 (10 kapsul) 

2. JAMU AKU DARA = RM48 (40 kapsul) (Stok tiada sehingga diberitahu)
3. MASKER VAGINA = RM25 (3 gm)
4. MINYAK IKAT KASIH = RM65 (20ml)
5.MISSV FEMININE WASH - RM48 (100ml)
6. MEDICATED DEEP HOT LOTION-
7. MISS-V INTIM GEL - RM56 (15mg)
8. CHOCOLATE LOVE HABIBI - RM48 (80gm)
9.COLLAGEN HERBALICIOUS WHTE-RM100 (12 SACHET)
10.JAMU JALINAN CINTA = RM48 (40 kapsul)
11.MAGICAL MEDICATED BODYSLIM SOAP (RM 36.00)

1) JAMU PENGANTIN DARA







Jamu yg anda tercari2..

Jamu susuk pengantin dara kini kmbli mwarnai khidupan rumhtgga anda bersama suami tetcinta...(10kapsul)
~merapatkn&mgetatkn faraj
~mgembalikn pmukaan faraj berpasir spt DARA
~mningkatkn kemutan
~myerap&mgeluarkn kotoran&kputihan&darah beku
~mgecutkn rahim..

1) JAMU “RAHSIA PENGANTIN DARA”…..RM65.00 / 10biji

A) Selain dimakan untuk lebih berkesan:
1. Masukkan / Insertkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.
 

Langkah satu:
dalam keadaan mencangkung
 
Langkah dua:
dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim
 
B) Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas
* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
*dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.
Kesan dialami suami dan diakui :
1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

Peringatan:
Selepas 72jam (3 hari)  rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan dibuang!!!

* ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran didalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid.
* kesannya selepas dibuang rempah. rahim akan menjadi sehat dan subur. haid akan jadi teratur dan mudah mengandung.
* pada zaman dahulu kaedah ini di gunakan untuk membersihkan rahim atau cuci selepas keguguran untuk menarik semua sisa gumpalan darah keluar. ianya akan dilakukan secara berulang mengikut kuantiti jamu.
* pernah digunakan dalam kuantiti sedikit untuk mengaburi malam pertama pengantin ( zaman perang dulu ramai gadis dirogol tentera asing )

SOALAN YANG BIASE DITANYA -JAMU PENGANTIN DARA

"Bagaimanakah kapsul boleh diinsert dalam vagina?

Kapsul ini diperbuat dari GELETIN TUMBUHAN
~ ianya cpt melekat dan mencair bila terkena air
~ bila dimasukkan dalam vagina yg sentiasa basah..kapsul itu larut dgn sendirinya
~ yg korek keluar ketulan itu adalah kotoran spt keputihan, darah kotor yg tertinggal yg diresap dn melekat pd herba



SOALAN
Klo jamu pengantin tu, x nk insert, boleh mkn jer x? sbb takot nak masukkan..

JAWAPAN
kalo dh takut kite xleh nk wat pape la..nk sehatkan rahim..tp dok takut2..susah la kan..:) kita nk mmbntu...terpulang
pada diri sndiri...kalau nk mkn saja tu xde masalah..tp dia x leh la nk expect boleh dpt result mcm kite dok tgk dlm testimoni u...rempah yg insert dlm faraj tu fungsinya nk sedut kerak2 kotoran kt dalam faraj..yg kita mkn tu utk cairkan kerak2 dan kotoran dalam rahim tu..:)




 P/S: JAMU PENGANTIN TERBAIK UTK MENGETATKAN FARAJ YG LONGGAR..DI AKUI SEMUA CUSTOMER FIDA DAN FIDA SENDIRI..AHAKS..









'V' DAH TAK KETAT LEPAS BERSALIN DAN BERBAU!!!
SOALAN : Lepas bersalin, saya mengalami maslah lelehan lendir yg teruk pada bahagian 'v' dan bau kurang menyenangkan. suami pula tak ada selera utk bersama dan sering meluahkan ketidakpuasan bila cengkaman otot 'v' sudah longgar.. apakah cara yg boleh saya lakukan??

JAWAPAN : Cengkaman mjadi longgar slpas bersalin akibat saluran 'v' mengembang da...n perubahanhormon sekaligus mencetus ketidakpuasan suami. Bagi wanita yg berkahwin dan melahirkan anak, kami sarankan ambil Jamu Pengantin Dara (RM65), Jamu Aku Dara (RM48) dan Susuk Kekal Dara (RM36) utk mencuci rahim dgn mengeluarkan segala kotoran dalam rahim dan merapatkan kembali bahagian iintim.. Ambil Masker Vagina (RM25) sebagai suplemen tambhan utk kesihatan dalamn wanita, menaikan Seri Wajah dan mengembalikan cengkaman Vagina selain baik utk menghangatkan hubungan sensual bersama suami....

TEPUK DADA TANYA HATI, APA YG TERBAIK UTK DIRI SENDIRI DAN SUAMI
JOM BACA SKIT TESIMONI AKAK NIE:
salam dik, Alhamdulillah dgn izin Allah lepas akk guna 1 set susuk dara yg hani buat ade perubahan dlm hubungan kami semakin mesra dan kerap 'b'sama'...hubby asyik senyum jer bila tgk akk, nk tanya seganlah pulak...mula2 akk pakai jamu pengantin memang akk rasa ehem2..akk tu ketat sgt dan berpasir, lpas tu seluar akk asyik basah jer..akk ingat hani ade tulis lepas mkn jamu nie air akan keluar sampai ia benar2 dah elok memang betul lpas 2 hari jer dah kering air n kluar jamu yg akk msukkkan dlm ehem2 2biji tu mcm sabut kelapa warna coklat kluar...
hubby pun npak happy jer lpas 'b'sama' mula2 agak sakit coz ketat skit ehem2 akk tp lpas tu...xde ucapan yg dapat diucapkkan selain ALHAMDULILLAH...
lps 'b'sama' hubby happy jer biasanya terus tidur..hihi..akk sgt berpuashati  alhamdulillah...permata akk yg hilang dulu sudah kembali...thx hani
klau dah habis akk punya jamu nie bleh oder lg x...Insyaallah
2) JAMU AKU DARA
Harap Maaf!!
Dukacita dimaklumkan Jamu Aku Dara dan Jamu Pengantin Dara OUT OF STOCK sehingga diberitahu kemudian.





 JAMU “AKU DARA’ ……RM48.00 / 40biji
- yang ini kena makan selepas habis 3 hari pengantin dara.
- yg ini kena makan 2 kapsul pagi. 2 kapsul malam (
1 botol yg pertama 10 hari.= 40 biji)



> FUNGSI RAWATAN RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI


- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PONGGUNG

* merapatkan
* melancarkan darah
* memberi tenaga / hyperaktif / megurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat

 
peringatan !!semua jamu perlu diambil after perut diisi
 

kaedah makan jamu aku dara tu ialah :-
makan jamu aku dara.
1 botol yg pertama 10 hari.
pastu botol kedua 20 hari.
pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari....
sok piyed lancar mcm paip bocor. darah beku semua hancur2...
mula2 je kena makan lebih sikit..pastu makin berkurang
bnyak kan minum air kosong yek..dan, dalam masa 72 jam ambil jamu pengantin tu,
tolong jgn mnum ais. jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas..
nanti dia tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba
 

3. MASKER VAGINA

PEK BARU








MAGIC POWDER “SUSUK DARA”
Masker Vagina RM25

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat


LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA

1- dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

Masker boleh guna tiap2 hari untuk rawatan dan penjagaan luar faraj,
sangat bagus untuk masalah gatal2, tak selesa, masalah berbau,
malah mampu tegangkan luar faraj kita, juga mencerahkan, jika terus diamalkan


TAHUKAH ANDA DENGAN BERMODALKAN RM 25 UTK MASKER VAGINA MAGIC POWDER NI ANDA DPT MENGESAN SAMA ADA ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT ATAU TDK

KEPUTIHAN KRONIK
KEPUTIHAN BIASA
FARAJ BERBAU
LENDR BERLEBIHAN
LEBIHAN TOKSID DLM BADAN HINGA MENGELUARKAN JERAWAT SEKITAR MISS V
KEGATALAN MELAMPAU
FARAJ LONGAR
KENTUT VAGINA

MAGIC TAK POWER TAK...

UTK MENGESAN 1 MASALAH TU APASALAHNYE KELUARKAN MODAL SEDIKIT..YG PASTI MENCEGAH LEBIH BAIK DR MERAWAT...JGN TUNGU DH KRONIK BARU KELAM KABUT...JOM CUBE SKRG PANTAS2 HEHEHE PM SAYA LAJU2 YE


testimoni dr customer yang dah seminggu lebih menggunakan masker vagina:

dah seminggu lebih guna masker ni ...wow...memang puas ati, terasa ketegangan bahagin bibir ms.v, yang paling best nyer....yg itam2 kat celah2 tu tukar jadi pink dah... senyum memanjang...semalam lepas mandi akak cubalah x pakai panty liner...then lepas tu akak tengok ada warna coklat2 kat seluar dalam, bila akak pegang kat ms.v ada benda melekit warna puitih kekuningan, nak ambik gambar tapi geli sangat terus buang dalam toilet...tapi yang pastinya memang berpuas hati dgn masker ni.....alhamdulilah




Tips merawat jerawat dgn JAMU SUSUK DARA.

Bkn semua org sesuai/boleh makan antibiotik dan ubat utk merawat jerawat, lebih2 lagi ibu mengandung.

Kat sini saya nk share cara merawat jerawat ek.

1-pilih pencuci muka yg sesuai
2-picit jerawat yg betul2 dah matang SHJ. Supaya x merosakkan kulit muka.
3-selepas picit dan bersihkan sisa2, sapukan secara nipis MASKER VAGINA di tempat yg kita da bersihkan td.
4-amalkn menyapu masker setiap kali selepas mencuci muka. Insyaallah cepat hilang.





Jangan salahkan suami..kalau tiba2 dia dingin..mesti ada yg x kena.


Checklist-

Ketiak hangit--byk daki dik,pegi buang bulu ketiak tu,pastu sental dgn 

MASKER V

segala celah2 pelipat tu berkerak.sendiri pegang punnn tak lalu.sentaal!.celah paha hitam.sentaall!! Rupa cikpahbedah mcm kain buruk dah.. Sapu masker tu.hari2 sapu. Bentuk nnti jadi apam mekar balik,anjal balik,kaler pun nnti tukar balik.daann..lubang vagina ada sikitt sempit.

To be continued....wink wink :D


MAGIC POWDER " SUSUK DARA" ~ MASKER VAGINA~

kenapa namanya camgitu eh??????????
MAGIC nye POWDER ni hanya sipemakai yang tahu.

Rasa gatal - gatal di put put ( kemaluan wanita ) tak kira masa kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2 tengah belajar, tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan terkorek2, tergaru2...jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang memerhati..macam mana nak buat eh... lagi2 kalau nak tido malam adoi.....memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke...cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2 tu..merenyam. sengsara nya hisup.

~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung.

~ orang dulu2 akan cebuk atau cuci put put dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.

sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan serbuk magic susuk dara.
~ terdiri daripada daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua.

MAGIC nye POWDER ni. kalau gatal2 sapukan sahaja di put put anda. sure kita kira sampai 10. gatal2 miang tu terus hilang sekelip mata. tu sbb hani panggil dia magic powder.

kenapa kita panggil dia masker vagina?
bila kita tak rasa gatal2. rutin harian kita entah berapa kali masuk tandas buat urusan kecil dan besar. selesai sahaja. bedakkan put put kita. diseluruh kelopak kelopak bunga indah yg ada pada kita. keselesaan sepanjang hari dan rasa kering dan tidak melekit. bau put put tak ada.
~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat put2 kita. mcm bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa kelopak2 bunga kita halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm tu setiap hari. put put kita tak ada la lebam....fresh pink kalau kita guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar sikit la. sbb nak repair kelopak2 bunga tu bukan sekejap. kena rajin dan tidak putus asa.

kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta ( **tut tut sensored "kelentit" tut tut** ) kita tu?
~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berpuluh ratus ribu kali. bunga2 yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi...kalau kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu ...percaya tak ianya kembali tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.
~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang put put ....automatikly terus rapat. lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu namanye.

kenapa orang mengandung boleh pakai?
~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu - ibu mengandung sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.

kenapa kanak- kanak pon boleh pakai?
~ ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci dengan betol atau tidak.
tahu2 satu masa menangis, merengek..put put kita sakit. put put kita sakit.
mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih atau tandas kotor ataupun seluar dalam dah kotor.
~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.

HEBATNYA SERBUK INI KAN...so setiap wanita kita galakkan simpan sepeket dalam poket. emengenci masuk tandas..letak je terus. kita ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita. apa2 pon Allah maha menentukan.

COD/CASH
AREA:PUTRAJAYA/CYBREJAYA/GIANT TMN EQUINE
SMS/WASSAP:012-2219497



4)MINYAK IKAT KASIH-RM 65/ 20ML









 
RM65.00/20ML

PADA LELAKI :
~ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH PADA ZAKAR
~ MEMBERI KEKUATAN PADA ZAKAR SEMASA BERSETUBUH
~ MENGEMBANG DAN MEMBESARKAN ZAKAR

DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKABERSAMA

CARA KEGUNAAN: Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit. Diurut malam sekali
selepas mandi 3 minit

DIPERBUAT DARIPADA: - IKAN BELACAK - LINTAH - HABBATUS SAUDA - LADA PAHIT - PINANG MUDA 


 PADA WANITA :
~ MEMONTOKKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
~ BOLEH DISAPU PADA BAHAGIAN REKAH TUMIT KAKI
~ SEBAGAI PELINCIR BAGI YANG MENGALAMI MASALAH KEKERINGAN


Tau tak kenapa MIK kita sangat2 berkesan. U all tau ke MIK diperbuat dari apa? Siapa kata perubatan herba/traditional ni kuno tak uptodate dan tak moden. MIK diperbuat dari minyak ikan belacak yg dari segi kajian saintifik mempunyai bahan teramat istimewa iaitu "stem cell" nya yg berinteraksi dgn hormon dan darah kita. Terdapat setengah orang memakan ikan belacak didapati awet muda dan bertenaga kerana pengaktifan hormon dlm badan. oleh kerana ikan belacak susah didapati, orang dulu2 menjadikan ia dalam bentuk minyak. Setelah dikaji oleh saintis moden "Stem Cell" dari ikan belacak akan dijadikan bahan commercial dan telah mula mendapat permintaan. Dan MIK keluaran susukdara sedang dikaji dan insyaallah jika diizin Tuhan, MIK SUSUKDARA akan dibimbing untuk menembusi pasaran eksport antarabangsa!!!


U all tahu tak minyak ikat qaseh tu.....
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat
kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan. U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli. Boleh tegang tu....

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat Minyak Ikat Kasih





MINYAK IKAT KASIH - membesarkan dan mengembangkan zakar~ boleh digunakan sebagai pelincir~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung~ merawat tumit n rekahan kaki, mengeringkan luka– selain d gunakan untuk lelaki ianya juga memberikan byk manfaat pd kaum wanita…minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon.cara guna selepas mandi -


BAGI WANITA

urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas. ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ulang hingga 8 ke 10 kali. pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed. montox, pejal dan anjal....

5) .MISSV FEMININE WASH - RM48 (100ml)



 
MISS-V: COOL MEDICATED FEMININE WASH..RM48 SEBOTOL

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn k
elembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.


MEDICATED FEMININE WASH - RM48.00 / 100ML
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan


Boleh guna selepas pantang.... boleh sangat2..darah kuar lebih byk masa nifas dan ada darah bayu yg jahat n gatal. mmg digalakkan cuci alat sulit guna wawash nonon ni tuk cegah jangkitan bakteria dan cegah bau yg hanyir. wawash kita bau agak kuat sbb kita guna rempah ratus arab
Boleg guna semua peringkat usia... wawash nonon kita gentle, natural pH, tidak mengeringkan sbb area Miss V kita.

TIADA PANTANG LARANG YA..NAK PAKAI SATU BADAN PUN BOLEH!!

ORANG LELAKI TIDAK DIBENARKAN MENGGUNAKAN FEMININ WASH. 

Kandungan: herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani
P/S: FEMININE WASH BOLEH TARIK KUAR KEPUTIHAN DR MISS V.
 

tak rugi beli..berbaloi-baloi...jom cuba..high recomanded..


Testimoni Ibu megandung 

<<FEMININE WASH - FW >>
memang bestla feminine wash ni..^_^ 
kmarin pakai dlm jam4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..time tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huhu..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar
kpada masalah..^ _^


TESTIMONI ITEM FEMININ WASH RM 48 & MASKER RM25
MASALAH SENTIASA BASAH,BERBAU,,BERPELUH D MISS V.

serius pencuci miss v tu bagus iza...akk baru pakai beberapa kali semenjak dapat ari tu..memang terasa bersih, takde lagi gatal2 ngn bau yg kurang enak...pe lagi dengan masker mv....mula2 akk rasa mcm x caya je V akk takde lagi rasa basah2....salu tu bila balik ptg masa mandi memang underwear lembap
...
sikit ngn ada bau yg kureng....

32 minutes

bukan apa akk mula2 mcm x caya, sebab V akk sensitif, pernah akk pakai pencuci yg biasa dijual kat farmasi ngn supermarket besar...tapi ada alahan...makin gatal adelah....taknak akk tukar g brand lain...dah dpt yg "ngam" ngn aku



6) SUSUK DARA MEDICATE DEEP HEAT LOTION (RM 48 )




BOTOL BARU 



 kenapa anda perlu produk ini??? kesakitan sengugut??sapukan pada perut rasai kelegaan dan ke "hangatan" nya...lenguh2 sapukan saja d telapak kaki anda??lemak sana sini di badan anda..


*ibu mengandung dilarang menggunakan di perut/pinngang.!
*xperlu diet ketat untuk kelihatan ramping
*kehangatan tahan lebih 24jam
*lotion tahan lebih 2 bulan untuk sapuan..

CARA GUNA:
1- sapu ditempat yg berlemak sahaja. * tak ada lemak tiada tindak balas.
2- mesti sapu ketika relax. * contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca suratkhabar,TIDUR.

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.

AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah
otot.
REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN

TINDAK BALAS DAN HERBA BERFUNGSI
1- serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
• akan terasa sedikit gatal2.
• seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
• peluh yang luar biasa.
• lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
• REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen KKM dan selamat digunakan.

KELEBIHAN:
boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia..


>>>>kebaikan dari produk jamu susuk dara ni...<<<

SUSUK DARA MEDICATED DEEP HEAT LOTION
RM48 / 110ML

Siapa kata Medicated Deep Heat Lotion dari JSD ni sekadar memecahkan lemak~~~.

Ramai sudah pengguna kami bersetuju ia mampu merawat masalah sakit sendi, lenguh2 badan, bengkak..hanya sapu sedikit dibahagian yg sakit, anda akan merasai keha
ngatan dan kesakitan itu beransur pulih...
Ada yg sapu di bahagian bahu kala lenguh2 memandu kereta lama2..ada yg sapu bahagian bengkak spt bahagian kaki dan ta
ngan...
Macam sy, sering jdkan lotion ni utk sapu tapak kaki dek kerna berdiri lama dan berjalan....

Jom dapatkan sekarang, sambil badan kelihatan ramping..sakit2 pun hilang...


DEEP HEAT LOTION.

Pernahkah uolss diserang demam urat?????
Urat2 akn mengeras dan terasa sakit spt ditarik2 dan dipulas2.
Especially disendi2.
... ... 
Jawapan:
Mudah shj.
Jika anda batuk sapukan sedikit mdhl di tapak kaki.
Sapukan mdhl disendi2 kan.
Disiku, dilutut
Sapukan mdhl diurat2 anda yg keras. Dikaki anda. Di tangan anda.
Sapukan mdhl di otot2 keras anda.
Ini akn mbantu merelease kekerasan otot dan urat dan mbuatkan anda sgt selesa.
Ini sgt mbantu kpd sy yg mgalami demam urat sekarang ini.
Deep heat lotion. Sgt2 mbantu
Just set on your mind.
Yg keras nak bg lembut = deep heat lotion




TAHUKAH APAKAH ITU REFLEKSOLOGI?? 
MENGAPAKAH TAPAK KAKI KITA BEGITU PENTING??

KERANA SEMUA SALURAN BERAKHIRNYE DI KAKI..JIKA ANDA SAKIT DI SESUATU TEMPAT, MAKA PICITLAH DI BAHAGIAN KAKI MENGUNAKAN MEDICATED DEEP HEAT LOTION...INSYALLAH BOLEH MELEGAKAN SEKETIKA DGN MEMANASKAN URAT2 DAN POINT2 DI TAPAK KAKI ANDA. Jika tumit kaki sakit semasa bangun tidur di pagi hari itu tanda2 rahim mempunyai masalah (rahim jatuh/turun). Especially mereka yg baru lepas melahirkan akan terkena tumit sakit semasa memijak lantai dan sendi2 tangan dan kaki lenguh serta sengal2. Gunakanlah MEDICATED DEEP HEAT LOTION untuk melancarkan peredaran darah dan mengelakkan urat2 dari dimasuki angin.


 7. MISS-V INTIM GEL - RM56 (15mg)



    
MISS-V INTIM GEL..berfungsi membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. Gel berubat yg diadun dgn herba tradisional membantu menyuburkan dinding faraj dgn melancarkan peredaran darah pada tisu2 lmbut didinding faraj. herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj setersunya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris' spya lebih berghairah. amat elok utk mereka yg sudah menopos, faraj kering dan wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. gel ini berubat dimana ia bole mencegah dan mengubati fungus di dlm faraj lalu mencegah keputihan.

 



Penggunaan untuk bahagian intim wanita

Kebaikan:

1. Mengetatkan bahagian Intim
2. Memberi Kepuasan Maksimum
3. Mencegah Bau di Tempat Sulit
4. Mencegah Pengeringan
5. Membunuh Bakteria dan Fungus
6. Mengatasi Masalah Keputihan

Cara Penggunaan:
1.Picitkan gel ke jari telunjuk
2. Picit sehingga size 10 sen
3. Masukkan kedalam bahagian intim
4. Sapukan kedinding vagina sedalam yg boleh
5. Nikmati kepuasannya..


 IG ADALAH UNTUK SEMUA GOLONGAN WANITA YANG BELUM BERKAHWIN DAN TELAH BERKAHWIN.
1) UNTUK YG BELUM BERKAHWIN SAPUKAN DI SEKITAR VAGINA UNTUK MEMBUNUH KUMAN DAN MENGHILANGKAN KEGATALAN SETERUSNYA MENGELAKKAN KEPUTIHAN.

2) UNTUK YG TELAH BERKAHWIN DAN INGINKAN SEMARAK CINTA DI DALAM HUBUNGAN SUAMI ISTERI. FUNGSI UTAMA IALAH UNTUK MENGETATKAN VAGINA, MENCEGAH BAU DI TEMPAT SULIT, MENCEGAH PENGERINGAN, MEMBUNUH BAKTERIA DAN FUNGUS, MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN. BAGI YG TELAH BERKAHWIN GEL INI DIMASUKKAN KE DALAM VAGINA DI SEKITAR DINDING VAGINA DAN NIKMATILAH KEPUASANNYA!!!!




















Intim gel....jawapan utk mike mike yg slalu
-kering,payah nak stim
-monopous
-abg ade mood,kita pulak ilang selera
-payah nak climax
...
-saje gatal2 nak try
Rasa caman?
-cooling,ada tinggling effect

Picit besar 5 sen kat hujung jari,tolak ke dalam faraj dan sapu sekitar dalam lubang faraj.
Lepas tu duk diam2 kejap.
Satgi rasa sejuk,lepas tu nnti rasa denyut2 syiok :P
Hmm..guna la 15-30minit sebelum.bersama.x menang tangan cik abg nanti :D:D

Rm56/tube bebeh


 8. CHOCOLATE LOVE HABIBI - RM48 (80gm)




* Kerap sakit kepala,
* Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab,
* Susah bangun tidur,
* Berat badan meningkat, kehadiran selulit,
* masalah jerawat, banyak angin dalam badan,
* keliling mata gelap dan lain2

anda ade tanda2 ini?
penyelesaian nya adalah dengan :-
chocolate love habibi...

CLH ni akan merasa tindak bls sedemikian :
* Kerap Sendawa buang angin
* Mlawaskn pmbuangan, klu perut muncit tu krp mmbuang aknmengempiskan perut anda
* Kerap kencing buang toksin dlm badan
* Mana kurang bernafsu tu jgn tkejut asik nak saja
* Melancarkan sistem perjalanan drh dlm bdn
* Melancarkan haid
* menghilangkan senggugut..



Utk info tambahan hari ini :

Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim.
 
TETAPI
Coklat love habibi

Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.
Coklat love habibi
Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
Untuk melancarkan peredaran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan yg sgt mudah..
Ambil n gentelkan kecil2.
Kunyah n minum air.

Disarankan ambil ketika serapan n makan malam.
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)


Bagi wanita yg ade masaalah period yg x tratur,ia membantu menyingkirkan darah kotor,selain khasiatnya memberi tenaga,membuang angin,melawaskan,melancarkan peredaran darah serta meningkatkan nafsu.

P/S*PRODUK ini mengandungi herba yg berfungsi boleh memanaskan rahim.Jadi wanita mngandung TIDAK dibenarkan mengambil CLH ini krn akan menyebabkan keguguran..

 9.COLLAGEN HERBALICIOUS WHTE-RM100 (12 SACHET)



 Memperkenalkan SUSUK DARA COLLAGEN BEAUTY SUPPLEMENT!

Produk terbaru dari rangkaian susuk dara resources, keluaran khas dari AMBAR KASTURI BEAUTY AND HEALTH MARKETING

Nama produk:
COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE di perkaya dengan Astaxhantin dan Vitamin C.

Harga: Rm 100/12 Sachet

Salam kepada pelanggan2 yang dihormati sekalian..

Suplemen kolagen susukdara bukan semata2 kolagen dan astaxhantin yg kaya dgn Vit-C tetapi mempunyai campuran herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda. Disamping kita semua ingin kelihatan cantik, kulit menjadi putih dan cerah, bebas kusam dan jeragat, gebu, mulus, anggun dan remaja. Suplemen kolagen susuk dara juga berfungsi mengetatkan dalaman, menguatkan cengkaman otot vagina, mencegah keputihan, mengencangkan payudara, menguatkan otot sendi dan melewatkan proses penuaan.

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE juga berfungsi memperbaiki struktur kulit supaya cerah dan putih, menutup liang pori, menghilangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata serta menyihatkan kuku dan rambut. Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin. Ibu mengandung tidak digalakkan.

 Kenapa anda perlu mengalami proses seperti ini, demi utk kecantikan dan kepuasan diri...Suplemen COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE kami boleh memberi perubahan pada kulit seawal 1 ke 2 minggu.

antara sessi soal jawab ngan pengasas JSD

S: cologen ni kalu mnum xmkn jamu dh ok ke?bfungsi utk kseluruhan ke?
J: Untuk keseluruhan..especially kulit akan menjadi putih gebu. utk dalaman colagen ini akan membantu menyihatkan dalaman. tapi kakyu advice jamu jangan tinggal ye

S:boleh tak kita rekemenkan produk ini pada orang yang sedang pantang bersalin
J:memang terbaekkk. orang lepas bersalin hilang banyak air dalam badan, dan kulit menjadi kering. tambah pula tak cukup tido bole menyebabkan kulit kusam dan kluar jeragat. collagen akan membantu pulihkan kulit, dan dalaman juga sudah tentu ummmpphh

S:so seelok2nya bila boleh start ambil kak ayu...adakah lepas bersalin tu terus ambil atau tunggu beberapa hari
J:lepas bersalin zass terus

S:kena amalkan selam 44hari tu ke?
J:hahaaa, Ambil minuman ini sehingga mendapat kesan..kebiasaannya seminggu ke 2 mggu dah nampak

S:kalau masa bersalin dah makan set ni...so apa jamu sampingan yang perlu diambil ye
J:JJC wajib ambil sbb yg tu lancarkan dan bersihkan nifas, banyakkan air susu

S:sebulan brapa kotak perlu diambil ye?
J:sebulan 2 kotak..masa piyed tak perlu makan

S: Sehari mkn brape?
J: Sehari makan satu sachet sebelum tido..bangun pagi sebelom breakfast lagi bagus tp kakyu tak galakkan sebab setengah orang ada gastrik. Vitamin C tu kan acid..tapi siapa yang tahan elok makan pagi before breakfast

cara pengambilan Suplemen COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE

Ia dalam bentuk cecair. terus ambil dengan cara hisap dari sachet. very2 convenient dan tak perlu kelam kabut cari air. masukkan saja dalam handbag, boleh dimakan dimana2 saja. tetapi waktu makan yg terbaik ialah waktu sebelum tidur sbb pada waktu ini badan menyerap khasiat collagen ke dalam tubuh. Jika diambil pada waktu pagi ketika perut kosong pun elok tetapi dikhuatiri kita mudah terkena gastrik kerana collagen kita mengandungi peratusan Vitamin C yg amat tinggi.

So, apa ditunggu lagi...jadilah orang pertama mencubanya. Berminat untuk mendapatkannya pm saya jom

Renung2kan....selamat berSuplemen COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE..



details complete ada kat kotak...

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin. Ibu mengandung tidak digalakkan.

Harga: Rm 100/sekotak (12 Sachet)
Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dengan air. Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama.


  






dah ada logo JAKIM..tak perlu risau..halal ke tak collagen ni

Adakah ianya HALAL?
Ya. Sumber Collagen Herbalicious White disahkan HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia.

Suplemen kolagen susukdara bukan semata2 kolagen dan astaxhantin yg kaya dgn Vit-C tetapi mempunyai campuran herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda. Disamping kita semua ingin kelihatan cantik,
kulit menjadi putih dan cerah,
bebas kusam dan jeragat,
gebu, mulus, anggun dan remaja.
mengetatkan dalaman,
menguatkan cengkaman otot vagina,
mencegah keputihan,
mengencangkan payudara,
menguatkan otot sendi dan
melewatkan proses penuaan


 10.JAMU JALINAN CINTA = RM48 (40 kapsul)


 

JAMU JALINAN CINTA - (RM 48 ) / 40 BIJI
~ mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
~ membuang angin dari dalam badan
~ bersifat melancarkan peredaran darah,
~ membanyakkan air susu
~ mencepatkan luka2 kering dan sembuh
~ mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
~ menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah





Jamu Jalinan Cinta
Rm 48 (40biji) 2bj slps sarapan
Sesuai utk anak dara, ibu2, selepas bersalin, penjagaan harian
tidak bersifat utk merapatkan faraj.
Melancarkan peredaran darah
Mmbnykkn susu badan jika anda menyusukan baby
Mmpercepatkn luka sembuh
Membaik pulih luka dalaman
Memberi tenaga dan kesegaran badan
Melancarkan pembuangan air besar dan kecil
Membuang angin dalam badan
Mengeluarkan darah yang xelok dalam badan
terproduce darah baru yg fresh
Menghangatkan badan dari terkena sejuk2 meroyan
Mematikan kuman2 kudis atau bisul atau kanser
Menyembuhkan luka2, bisul, kudis, kayap, nanah
Menyembuhkan kegatalan hidung n telinga jika ada resdung.

 
Terhasil daripada:
Madu
Belut
Ikan haruan
Rempah ratus wanita
-manjakani
-kacip fatimah
-lempoyang
-kunyit putih dll


11. MAGICAL MEDICATED BODYSLIM SOAP (RM 36.00)



YG KURUS DAN MULUS!!!

Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan bontot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit . Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekah
an selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .
Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.



Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap (RM36)

1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih..

Selamat Mencuba (^ - ^)





 Penggunaan 2 produk Medicated Lotion Deep Heat dan Medicated Slimming Soap dalam 1 masa amat bagus kerana Lotion sgt panas dan dgn penggunaan sabun tersebut, ia membuatkan suhu badan anda seimbang.........Jom dapatkan sekarang...




JOM BACA TESTIMONI SETIAP PRODUK JSD...
SENYUM2 JE K..

JAMU PENGANTIN DARA




TESTIMONI PENGEDAR....01 JAN 2013........

pernah mengalami mslh keputihan kronik semasa mengandungkn anak ke 2 thn 2005, selepas deliver keputihan berpanjangan walau sedikit...semasa hamil anak ke 3 thn 2008, dktr beri pil peluru insert....kesan utk 2 minggu saja n whitening dtg semula....

kali pertama insert JPD pada may 2012.....ini adalah penggunaan JPD kali ke 3....faktor pemakanan, hormon n minum ais, kerak22 lama mencair n masih ada saki baki kotoran d kuarkn.....hope next 3/4 months akan dtg klu insert x de mcm nie lagi.....azam 2013 x nk minum ais....huhuhuhu harap22 berjaya....




KOTORAN yang keluar selepas menggunakan JAMU PENGANTIN DARA..Pengguna sangat berpuas hati apabila alies-alien dalam faraj keluar..

MENYERAP(SPAN)SEDUT, BERSIH & KETAT
JAMU PENGANTIN DARA

Khasiat-khasiat :
1) Mengecutkan rahim
2) Merapatkan & mengetatkan faraj
3) Mengembalikan permukaan faraj yang berpasir
4) Meningkatkan kegelian ketika bersama
5) Meningkatkan kemutan
6) Menyerap & mengeluarkan kotoran, keputihan & darah beku blocking di faraj
7) Merawat masalah kekeringan

Cara makan :
1) Hari pertama - 4 biji (makan) & 2 biji (masuk dalam rahim & korek keluar selepas 72 jam)
2) Hari kedua - 2 biji (makan)
3) Hari ketiga 2 biji (makan)



LAGI TESTIMONI TERBARU CUST DYG DR BRUNEI...!!

** CUST MEMPUNYAI MASALAH HAID X TERATUR & KEPUTIHAN **

TARIKH TESTI : 26/12/12







  

MEMUTIHKAN KETIAK 
 Memiliki kulit ketiak hitam dan gelap tentu sangat memalukan dan membuatkan kita berasa kurang selesa terutama ketika mengenakan pakaian tanpa lengan. Kulit ketiak menghitam ialah masalah yang agak biasa dialami oleh kaum wanita. Malah di Female Daily sendiri, ada beratus-ratus laman yang membincangkan tentang masalah itu. Berikut beberapa langkah untuk mengatasinya:

1. Kenal pasti puncanya. Masa

lah bawah lengan menghitam adalah disebabkan oleh seringnya mencabut bulu ketiak. Maka, hentikanlah kebiasaan itu sekarang juga! Mencabut bulu ketiak akan mengakibatkan liang roma terbuka lebih besar daripada biasa. Apabila hal ini berlaku, bakteria dan kotoran akan mudah masuk ke dalam liang-liang roma lantas menyebabkan kulit ketiak menghitam. Sebagai alternatif, cubalah kaedah pelilinan (waxing) atau lampu denyut beramatan (Intense Pulse Light-IPL) yang dapat mengurangkan pertumbuhan bulu pada ketiak.

2. Jika ketiak tidak terlalu berpeluh, elakkanlah daripada menggunakan deodoran buat sementara waktu. Namun jika berasa tidak selesa apabila tidak menggunakannya, pilihlah deodoran yang mengandungi bahan aktif bagi membantu mengurangkan peluh pada ketiak.

3. Sel kulit mati dan kotoran yang menumpuk juga antara punca ketiak menghitam. Jadi bantulah proses pengelupasan kulit bawah lengan dengan menggunakan bahan penyental atau skrub yang banyak dijual dalam pasaran. Anda juga boleh menghasilkan penyental sendiri. Penyental semula jadi yang berkesan menanggalkan kulit kasar ialah kopi. Untuk mengetahui cara membuatnya, bacalah artikel ini.

4. Ramai yang mengesyorkan untuk menggunakan jus perahan lemon, lebih kurang satu sudu untuk kedua-dua belah ketiak. Bahan ini dikatakan dapat membantu mencerahkan kulit ketiak yang sudah menghitam. Walau bagaimanapun, penggunaan jus lemon yang bersifat asid pada liang-liang roma yang terbuka boleh mencetuskan rasa pedih. Jadi, cara ini hanya patut dicuba apabila kita berasa selesa.

DENGAN SUSUK DARA MASALAH DI ATAS BOLEH D ATASI
DENGAN MASKER VAGINA DAN MAGIC SLIMMMING SOAP...
TAK PERLU DEADORANT LAGI..KERING DAN SELESA.....
TAK KENAL MAKA TAK CINTA ^_^






SABUN MAGIK!!! SEBAB APA DIPANGGIL SABUN MAGIK ?

KERANA IA BOLEH :

~ Menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang, licin dan lembab
~ Menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam
~ Ia mampu mencerahkan kulit,
~ Membuang lemak berlebihan,
~ Pudarkan parut, masalah eczema
~ Mengatasi masalah panau, kurap, panau, badan berjerawat
~ Mereka yang memiliki berat badan yang berlebihan
~ Mereka yang mengalami masalah kulit, eczema, gatal2, dll
~ Ibu mengandung, selesai bersalin
~ Mereka yang mengalami masalah kulit gelap, celah paha, leher, lengan, ketiak
~ Mereka yang mengalami masalah tumit merekah
~ Mereka yang mengalami masalah badan berbau
~ Mereka yg mengalami kulit berjeragat

*Lelaki, wanita, kanak2, dewasa, kahwin, bujang (semua boleh menggunakannya) walaupun tiada mengalami masalah di atas.

TESTIMONI MBSS (Nie bukan rekaan semata2 yer)

Salam semua..ita nak share story pasal "magic body slimming soap"...mmg best la mbss ni..

Td masa time rehat dok borak2 ngan member2..pastu keluar la tajuk pasal bau ketiak..hehe...akak "a" ni memang dah guna mbs ni..so ms tgh bercerita tu dia pun ckp "bagus la sabun jsd ko tu..akak dh lama x pki deodarant sejak guna sabun(mbss) ni..rasa kering je n xde bau pun...jimat coz x payah bl deodarant dh"..huhu..sy pun ckp bagus la camtu..dalam hati ni seronoknye rasa ble customer bg feedback camni..
Mula2 akak "a" ni bl mbss ni sbb kulit dia gatal2 sbb alergik..so skrg ni terbukti magic body slimming soap ni bkn shj utk slimming tp byk lg fungsinya yg lain..akak "a" ni siap repeat order sblm ni utk mak dia..nk hilangkn rekahan di tumit emak dia n td pun br je dia repeat order 


-MAGIC SOAP DAPAT HILANGKAN STRECHMARK-

Selain dari bahan2 aktif untuk memecahkan lemak di lapisan bawah kulit, sabun ini mengandungi banyak khasiat. Ia mengandungi vitamin dari daun pegaga, seaweed, scrub beras dan bahan aktif untuk melembut dan melembapkan kulit. thats why kulit2 mati bekas2 kudis akan mengembang secara proses yg lembut semulajadi, mengering menjadi kuping dan tanggal apabila discrub tanpa meninggalkan parut. Vitamin dr pegaga n seaweed akan membentuk sel2 baru lalu menyubur, menyihatkan dan memutihkan kulit dan menghalang pembentukan parut. elok juga diguna pada perut yang pecah2 akibat regangan semasa mengandung.



TESTIMONI minyak IKAT KASEH......RM65

Memang benar ape yang di kate..
Dah seminggu saya guna MINYAK IKAT KASIH.
urut2 kat breast.. Hari pertama dah rasa sikit kesan dia...
Cuma rasa denyut2... Hari ke 4 pun same...
Hari ni suami cakap pejal... hehehehe.. best sangat2. mantooppp!!....
saiz bra pun nak kena tukar ni.. suka2.. ^___^

Wanita yang kat luar sana tu apa tunggu lagi......
Cik abang kita tak suka la tengok breast wife dia KECUT...
Walau pun anak dah berderet, breast kene la mantap supaya cik abang kita tak curi pandang kat perempuan lain...
Kelau kita tau mesti sakit hati kan...?
Dari sakit hati lebih baik kita perbaiki apa yang perlu....
Bagi saya buat apa ada rupa paras yang cantik tapi dalamannya huduh...
Biar lah buruk dipandang mata tapi dalamannya mengancam sampai en. suami pun pengsan dalam dakapan cik.isteri... heheh


untuk maklumat lanjut

bleh sms/whatssap /line/viber
012-2219497
fb:FIDA JAMU SUSUK DARA
FREE CONSULTATION
JGN MALU2 K...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...