Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

TIPS PENJAGAAN FARAJ DENGAN FEMININE WASH JSD

POST INI DITULIS PADA
23/6/2015 bersamaan 6 Ramadhan yg penuh berkah


Assalamualaikum
PESANAN BUAT WANITA....
adik kakak sekalian....tahukah kita tentang penjagaan yg terbaik untuk faraj??? adakah setiap kali membuang air kita rasa kita cuci miss v kita tu sebersih-bersihnya??? adakah memadai dgn hanya menggunakan air paip??
bagi saya semestinya tidak...saya merasa tidak selesa jika hanya menggunakan air...dulu zaman kecik,saya hanya menggunakan air...bila dah meningkat remaja saya alami keputihan...macam2 produk saya guna bahkan juga pil...memang tak tahan...tiap hari pakai pentyliner..tapi still ada lagi...keputihan makin teruk bile saya mula meningkat dewasa...suatu hari saya terbaca tentang feminine wash susuk dara...so saya pun berminat untuk mencuba...memang mula2 guna,banyak giler keputihan saya keluar..sampai berketul...tp saya nekad nak try lagi...try and try...so sampai sekarang saya menggunakan produk ni..memang terbaik..keputihan saya hilang...tak payah telan pil bagai...tak payah dah pakai pentyliner...hanya rm48 je saya dapat guna sampai 2 bulan..selesa sgt...
so, nasihat saya, janganlah kita terlalu obses menjaga luaran kita sahaja...cubalah spendkan juga duit untuk kecantikan dalaman kita...bukannya untuk org lain tapi demi keselesaan kita juga..dgn susuk dara, masalah anda dijamin dapat diselesaikan...cubalah kita berikhtiar...insya-Allah...
MIS V BERBAU SANGAT SESUAI MENGGUNAKAN FW JSD
Malunya lahai kalau suami tegur " yang, kenapa bau kuat sangat ni. Awak tak cuci bersih ke ?? ".
Sebagai wanita kita terkenal dengan pembersih dari lelaki kan ? Bau ada kait rapat dengan keputihan. Ada yg mengalami keputihan tapi belum peringkat kronik. Penjagaan alat sulit atau alat kelamin amat penting kerana ia berkait rapat dengan pengeluaran darah haid, hubungan seks dan kehamilan.
Rawat dengan Feminine wash Jsd.
1) Cuci alat sulit 2 kali sehari dengan FW untuk mengatasi kegatalan dan bau
2) Pembersih alat sulit wanita daripada ekstrak Daun Sireh, untuk kesegaran berpanjangan.
3) Atasi keputihan, bau, kegatalan, membasmi bakteria dan melembutkan kulit sekitar vagina.
4),Menghangatkan keintiman hubungan suami isteri dgn haruman wangian herba.
5) Sesuai digunakan semasa hamil dan dalam pantang.
==================
WANITA dgn KEGATALAN
berpisah TIADA
==================
5 sebab UTAMA
-selalu gatal2 mmg xdpt lari
-biasa time period
-keputihan
-cuaca panas bepeluh
-merenyam sampai luka garuk
kalau ANDA hadapi MASALAH ni
anda WAJIB dapatkan
MEDICATED FEMININE WASH - RM48.00 / 100ML
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan
SEDIKIT TESTIMONI
Testimoni Ibu megandung
memang bestla feminine wash ni..
kmarin pakai dlm jam 4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huhu..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah..^
serius pencuci miss v tu bagus...akk baru pakai beberapa kali semenjak dapat ari tu..memang terasa bersih, takde lagi gatal2 ngn bau yg kurang enak...pe lagi dengan masker mv....mula2 akk rasa mcm x caya je V akk takde lagi rasa basah2....salu tu bila balik ptg masa mandi memang underwear lembap...sikit ngn ada bau yg kureng....32 minutes bukan apa akk mula2 mcm x caya, sebab V akk sensitif, pernah akk pakai pencuci yg biasa dijual kat farmasi ngn supermarket besar...tapi ada alahan...makin gatal adelah....taknak akk tukar g brand lain...dah dpt yg "ngam" ngn akk


IBU BERPANTANG BOLEH GUNA UTK TARIK DARAH-DARAH KOTOR



Seksi, cool dan dingin dengan
FEMININ WASH JSD
😎 Segar walaupun ketika haid/hamil
😎 Sentiasa wangi
😎 Sihat dan bersih selalu
😎 Bebas dari jangkitan bakteria
😥 Tak selesa sbb berbau????
😥 Erghh..malu dgn org sekeliling.
😥 Suami komplain???
Jgn biarkan melarat!! Bahaya utk kesejahteraan rumah tangga
tauu!! Takutnya kalau suami cari lain!!
Jgn takut lg, Feminin Wash sedia membantu!!
Feminin Wash MERAWAT KEPUTIHAN! sekaligus membantu
MENGHANGATKAN kembali hubungan ISTIMEWA anda dan
suami..
Anak dara,wanita hamil dan baby seawal usia 2 tahun pun sesuai guna Feminin Wash JSD. 100% selamat tiada bahan kimia.
utk order yg pantas boleh 
sms wasap 012-2219497 fida
FB: Fida Jamu SusukDara
intsa: fidajamususukdara

PROMOSI RAMADHAN: RM50 SIAP POS KE SEMENANJUNG MALAYSIA
RM55 KE SABAH /SARAWAK

AGEN DIPERLUKAN 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...