JAMU SUSUK DARA










































JAMU TRADITIONAL TERHEBAT DALAM SEJARAH!!!

Membantu jutaan pasangan suami isteri mengembalikan KEINTIMAN bersama. Membantu jutaan wanita menyelesaikan MASALAH DALAMAN seperti :

√ Keputihan.
√ Gatal-gatal atau ruam pada bahagian sulit.
√ Faraj berair.
√ Faraj longgar.
√ Lemah tenaga batin.
√ Hilang nafsu terhadap suami.
√ Kelesuan & keletihan melampau.
√ Ketumbuhan pada rahim seperti fibroid & cyst.
√ Masalah kesuburan.

pm/sms/wassap 012-2219497 fida
FREE CONSULTATION



Adakah Anda???

- Merasa kurang puas saat menjalinkan hubungan intim?
- Ingin lebih mesra dan bergairah dengan suami?
- Merasa vagina kendur setelah melahirkan anak?
- Inginkan dalaman wanita anda sihat dan bersih?

Anda tidak sendirian! Kerana wanita yang telah melahirkan beberapa anak secara normal sudah tentu mengalaminya. Mengapa sangat sukar mengembalikan otot vagina menjadi ketat seperti sedia kala? Mungkin kerana anda belum menemui cara yang tepat untuk merapatkan dan membersihkan vagina secara tradisional. JAMU SUSUK DARA ADA PENYELESAIANNYA....


JOM KENALI SECARA RINGKAS PRODUK JAMU SUSUK DARA



JAMU “RAHSIA PENGANTIN DARA”…..RM65.00 / 10biji

A) Selain dimakan untuk lebih berkesan:
1. Masukkan / Insertkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.
Langkah satu:
dalam keadaan mencangkung
Langkah dua:
dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim
Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas
* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
*dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.
Kesan dialami suami dan diakui :
1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.

Peringatan:
Selepas 72jam rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan dibuang!!!

* ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran didalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid.
* kesannya selepas dibuang rempah. rahim akan menjadi sehat dan subur. haid akan jadi teratur dan mudah mengandung.
* pada zaman dahulu kaedah ini di gunakan untuk membersihkan rahim atau cuci selepas keguguran untuk menarik semua sisa gumpalan darah keluar. ianya akan dilakukan secara berulang mengikut kuantiti jamu.


RINGKASAN PENGGUNAAN JAMU PENGANTIN DARA

hari pertama : ambil 2 biji utk insert dlm miss V 
* tolak dgn jari sehingga paling dlm..lagi 4 biji telan dgn 3 gelas air masak sblm tidur
(dlm tempoh 24 jam TIDAK BOLEH bersama)
hari ke-2: ambil lagi 2 biji utk di telan dgn 3 gelas air masak sblm tidur
hari ke-3 : ambil lagi 2 biji utk di telan dgn 3 gelas air masak sblm tidur

(telah lengkap pengunaan 10 biji JAMU SUSUK PENGANTIN DARAi)

SLPS 72 JAM mesti keluarkan semula herba yg telah menyerap segala kotoran..

P/S: disarankan banyak meminum air masak utk mengelakkan rasa pening.sbb jamu SUSUK DARA mmg panas...


Maaf jika anda tidak senang dengan paparan ini... Ini adalah sharing khas untuk kaum hawa yang nak melakukan pembersihan dalaman dan bebas dari keputihan yang boleh menyebabkan kegatalan dan gangguan pada rahim sehingga sukar mengandung... Bagi yang nak lakukan perubahan pada diri.. Anda boleh pm kami untuk info lebih detail.. InshaaAllah kami sedia membantu anda..



✖✖ JAMU PENGANTIN DARA @ JPD (RM65/10 BIJI) ✖✖
~ menyerap segala kekotoran yg ada dlm rahim,keputihan,air mani suami yg x keluar habis ketika kita bersama, masalah darah beku yg selalu mengganggu period, masalah senggugut,mengetatkan vagina (perkara yg disukai oleh semua suami) yg penting membersihkan dinding2 vagina.


Wow! Penangan Jamu Pengantin Dara mampu membuatkan doktor pun terkejut tengok rahim pesakit dah bersih & sembuh! Ia membantu:-

1. membersihkan rahim
2. menyuburkan rahim
3. menguatkan rahim
4. mengatasi masalah keputihan, berbau, kegatalan
5. membantu mendapatkan zuriat
6. merapatkan rahim (seperti anak dara semula)

>>Khas untuk mereka yang sudah berkahwin sahaja!<

MASKER VAGINA RM25



- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat


bukan sekadar masker vagina...tapi segala powder...apa tidak..
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jd pengganti deodorant


Hari ni saya nak tanya...Brapa ramai yg pernah scrub kat sekitar vagina?

Vagina juga perlu rawatan spt muka..utk buang segala kotoran yg melekat pada sekitar vagina..tempat yg lembap dan ditambah lagi dengan keputihan yg banyak menyebabkan sekitar vagina spt berdaki...

Ini juga menimbulkan bau2an yang kurang menyenangkan timbul. Setakat mencuci dengan sabun mandi tidak menghilangkan daki2 atau kerak keputihan yg melekat di sekitar vagina.

Kotoran berdaki ni juga akan tinggalkan kesan pada seluar dalam.

Untuk langkah pertama..cuba guna MASKER VAGINA. Anda scrub dan kemudian boleh rasa kebersihannya serta segar sentiasa.


JIKA ANDA MEMPUNYAI SINTOM SEPERTI INI ELOK LAH PAKAI MASKER VAGINA 
Antara tanda dan simptom keputihan adalah seperti:

1) Discaj cecair putih dari vagina:
Ini adalah simptom yang paling biasa para wanita hadapi.

2) Vagina berbau:
Cecair yang keluar dari vagina akan disertai oleh bau yang kurang menyenangkan. Ini menandakan jangkitan telah berlaku.

3) Kegatalan:
Apabila berlaku jangkitan kuman, vagina anda akan mula berasa gatal dan kemerahan.

Ia boleh menjejaskan kesuburan, bayi dalam kandungan serta perhubungan dengan suam


MAGIC CLEAR SINUS SOAP RM28.90



Harga : RM28.90

Kebaikan:
*Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung
tersumbat.
* Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
* Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis
dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca
jerawat halus dan jerawat batu.
* Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan
kulit muka.

Cara Penggunaan:
Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan
badan kemudian bilas sehingga bersih. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah



SEORANG Dari EMPAT Orang DEWASA Malaysia Adalah Pengidap Resdung dan Separuh Daripadanya Tidak Menyedarinya! Anda Bagaimana?

Dan dalam sesetengah kes, kadar kematian adalah setinggi 40 PERATUS! Agak menakutkan bukan? Mari kita lihat adakah anda salah seorang dari statistik di atas, perhatikan gejala-gejala ini:

• Hidung selalu tersumbat
• Lender dari hidung dan tekak
• Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
• Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
• Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
• Gejala alahan hidung seperti bersin,gatal hidung dan sebagainya

Jangan ambil remeh jika anda atau orang kesayangan anda mempunyai gejala-gejala di atas kerana tanpa sedar penyakit ini bakal mengundang musibah jika tidak dicegah segera antaranya:

• Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata
• Jangkitan otak
• Sakit tekak yang kronik
• Jangkitan tulang muka
• Menerukkan keadaan lelah
• Berdengkur secara kronik
• Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil
• Alahan hidung
• Selsema biasa yang melarat

Dalam kes yang lebih serius pesakit bakal berisiko hilang penglihatan, kerosakan otak dan MAUT!
Namun setiap penyakit ada ubatnya kecuali tua dan mati dengan izin-Nya. 



"MALU KULIT BERJERAWAT, JERAGAT DAN KUSAM?"




Anda berani untuk berubah menjadi lebih CANTIK, lebih PUTIH, lebih SIHAT dan lebih MENAWAN!

KEBAIKAN Magic Seri Cahaya Soap : RM28.90

✔ Membantu Merawat jerawat & kulit berminyak
✔ Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata
✔ Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
✔ Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead
✔ Mengatasi masalah melasma
✔ Memudarkan parut jerawat di muka
✔ Mencerahkan kulit muka
✔ Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam Di Wajah
✔ Menegangkan kulit
✔ Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
✔ Anti-ageing

WAKTU PENGGUNAAN:
1- BANGUN PAGI SEBELOM MANDI
2- MALAM SEBELOM MASUK TIDUR.
3- SETIAP KALI SEBELOM BERWUDUK

UTK SOLAT.
CARA PENGGUNAAN:
1- Basahkan sabun dan keluarkan buih.
2- Sapukan diwajah dan biarkan kering.
3- Selepas 2 minit Bilas wajah sebersih-bersihnya.

KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit

KESAN JANGKA MASA PANJANG:
1- Jerawat akan cepat kering.
2- Minyak akan keluar bertambah banyak dan semakin hari semakin berkurang bergantung kepada kekerapan pemakaian
3- pengelupasan ditempat paling aktif berminyak seperti ditepi hidung, atas hidung, pipi akan berlaku.
4- pengelupasan tanpa menyakitkan akan berlaku dalam tempoh 2 ke 3 minggu pemakaian dimana sel - sel kulit mati akan disingkirkan.
5- dalam beberapa tempoh kulit wajah akan bebas daripada jerawat dan minyak. sekaligus kulit wajah akan bertambah cerah dengan pengantian sel kulit baru yang lebih sehat.

Berani untuk bertindak...Jangan terlepas peluang!!




MASALAH SELULIT DIBAHAGIAN PAHA, PERUT, PUNGGUNG, LENGAN? MASALAH EKZEMA?


SANGAT MUDAH DAN BERKESAN!!!



Hanya gosokkan bahagian tersebut dengan MAGIC BODYSLIM SOAP keluaran Jamu Susuk Dara setiap hari pada setiap kali mandi..

Anda pasti akan senyum dan berpuas hati dengan kesan yang sangat pantas berubah..Bahagian tersebut lebih tegang, lebih lembut dan licin.

ada masalah ni ??? ada?? ada??? 
Ketiak gelap..!!
Gatal2...!! 
Leher hitam..!!
Badan berbau..!!
Jerawat..!!
Peha Hitam sbb bergesel sesama "mereka" !!
tumit pecah n kasar ..!!
Eczema..!!
strechmark !!!


MAGICAL SOAP JAMU SUSUK DARA ada penyelesaiannya..!!



Memiliki kulit ketiak hitam dan gelap tentu sangat memalukan dan membuatkan kita berasa kurang selesa terutama ketika mengenakan pakaian tanpa lengan. Kulit ketiak menghitam ialah masalah yang agak biasa dialami oleh kaum wanita. Malah di Female Daily sendiri, ada beratus-ratus laman yang membincangkan tentang masalah itu.

hanya dgn pnggunaan
1)  MAGICAL SLIMMING SOAP (RM36) -masa mandi sental ketiak ngn magic soap...bilas bersih2..
2)-masker vagina (rm25)-lepas mandi sapukan masker vagina .sental skit..biar daki keluar..buat hari2 utk kesan yg menakjubkan..anda akan dapat lihat perubahannya...Masker juga boleh menggantikan deodorant utk masalah ketiak berbau dan HANGIT...
insyaAllah settle poblem ni..


TESTIMONI FW+MV :





















>>ada masalah kentut vagina...

umur sya 36 thn ,anak dah 3 org,,,
saya mendapat kentut vagina ni ketika lahir anak sya yg kedua..
setaip kali nak buat aksi tu mesti berbunyi sampai ada hari tu suami Tanya "awak kentut kerr"wkakakaak..aduiii....
sya jadi hairan..habis jer bersama ngn hubby miss v jadi kembang mcm bunga rosee.. dan byk cecair keputihan kluar.. berbau serta hanyir...suami pon bole terhidu..malu plakk ngan suami sbb miss v kita busuk kann...huhhu..dahh lahh dia main pegang2 pusing2 area miss v kita guna tgn ..siap dia hidu tauuu ckp busukkkk...hihihihi...
l
ast2 hari tu sya terjumpa page awak area kb wow..saya sgtt happy ...
sbb dpt yg lebih dkt..tq..sbb skrg sya dah guna ke 3,3 produk tersebut memng hebat..."suami pon kata x busuk dahhh..tgn Wangi jerr.".huhu
dia Tanya pasal kentut pulakkk.."mlm ni awak x kentut kan abg dahhh..."huhhu..hihih
maybe dia hairan kott sbb miss v xde kluar bunyi lagi..huhuhu..memg hebatt.. jsd ni sya suka.. hihihihihi..................

Pencegahan masalah kencing kotor



>>Masalah kencing kotor boleh dicegah dengan memastikan minum air yang cukup dan jangan menahan kencing iaitu bila ada rasa untuk kencing terus pergi kencing.

>>Air minuman membantu mencairkan air kencing anda dan memastikan bahawa anda akan membuang air kecil lebih kerap - membenarkan bacteria akan dibuang dari saluran kencing anda sebelum jangkitan boleh mula.

>>Dalam masa yang sama,terutamanya untuk ibuibu yang baru lepas bersalin, pastikan kebersihan bahagian kemaluan/perineum dijaga dengan sempurna.

>>Jika anda mengelap air kencing, mulakan dari depan ke belakang. Berbuat demikian selepas membuang air kecil dan selepas pergerakan usus membantu mencegah bacteria di bahagian dubur daripada merebak ke faraj dan uretra.

>>Kosongkan pundi kencing anda sejurus selepas persetubuhan. Juga, minum segelas penuh air untuk membantu bakteria dikeluarkan.

>>Elakkan produk feminine yang berpotensi untuk membawa mudarat seperti menggunakan semburan deodoran atau lain-lain produk feminin, seperti douches dan serbuk, di kawasan kemaluan kerana ini boleh merengsakan uretra.

**penggunaan FEMININE WASH SUSUK DARA adalah yg terbaik! sebab apa? kandungan pH nya sgt sesuai utk keseimbangan pH di dalam vagina. Ia juga mempunyai anteseptik yg berfungsi mencegah bakteria serta mengelakkan kegatalan dan kerengsaan pd vagina


**cara guna
cuci miss v tiap kali mandi..atau boleh di gunakan setiap kali ke bilik air…anda akan rasa lebih segar n berangin…rasa lebih selesa….bila anda siram nanti akan ada keputihan yang mencair keluar…sngt2 membantu...

Boleh guna selepas pantang???
boleh sangat2..darah kuar lebih byk masa nifas dan ada darah bayu yg jahat n gatal. mmg digalakkan cuci alat sulit guna feminine wash ni tuk cegah jangkitan bakteria dan cegah bau yg
hanyir.

Feminine wash kita bau agak kuat sbb kita guna rempah ratus arab. Boleh diguna semua peringkat usia...
Feminine wash kita gentle, natural pH, tidak mengeringkan.

TIADA PANTANG LARANG YA..NAK PAKAI SATU BADAN
PUN BOLEH!!

Bau nya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine
berubat yang sesuai untuk keputihan.
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya.

Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian
pedih tu akan hilang.Feminine wash ini tidak seperti produk lain
yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah
keputihan.

Kandungan : herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani


TESTIMONI FEMININ WASH
selepas guna feminine wash selama 2 bulan…..

“Nk share kenapa saya suka sgt guna feminine wash keluaran JSD nie.. yg pertama sekali sebb gatal2 x der dah.. bau2an tu x der..(sebelum ni pun x der la bau2an yg pelik2..ok ajer).. tapi part yg paling best sekali setelah 2 bulan menggunakannya setiap hari(baru habis sebotol) keadaan bentuk muka bumi tu.. semakin pejal dan anjal.. kemas dan bersih.. rasa macam kulit tu lembap selesa..kalau lepas shave pun x der la gatal merenyam sgt.. lepas tu rasa sjuk nyaman gitu…selesa.. mmg x sama la mcam pencuci lain yg pernah saya guna… kalau markah 10 saya bagi 9.. thank sis sebb suggestkan produk ni kat saya…

TESTIMONI & RECOMMENDATION

Saya pengguna harian Cool Medicated Feminine Wash...MEMANG BETUL bila kita cuci Ms V kita akan rasa sejuk dan nyaman...MEMANG BETUL rasa selesa...MEMANG BETUL rasa kering seharian...MEMANG BETUL bauan yg kurang enak dari MS V juga dah tiada..MEMANG BETUL keputihan juga hampir tiada (saya perasan bila saya minum air sejuk keputihan keluar, patutlah pengasas kita cakap jgn minum air sejuk)....jadi MEMANG BETUL lah COOL MEDICATED FEMININE WASH ni bagus..dan insyaAllah sesuai untuk semua lapisan umur...MEMANG BETUL harganya agak mahal berbanding feminine wash yg ada di pasaran.....(wlupun 1 btl blh guna 2 bln).....tetapi bandingkanlah produk yg bersifat alami (berasaskan tumbuhan herba alam dan kajian yg telah di lakukan oleh pakar herba) ini dgn produk berasaskan chemical yg berada di pasaran, produk ini ternyata lebih lembut dgn pH yg bersesuaian untuk Ms V kita...pH ini penting utk mengelakkan sebarang pembiakan dan jangkitan bakteria pada private part..jadi anda PILIH lah apa yang terbaik untuk diri anda...


TESTIMONI
MASALAH : KEPUTIHAN BERKETUL & BERBAU
STATUS : ANAK DARA

sy baru start pakai faminine wash semalam..hari ni panties da x dr bau dan bersih.. Before ni walaupon keputihan banyak tapi panties bau macam tengik campur hanyir.. Hari ni check tadi x de bau busuk tu.. Keputihan as normal dan tak de bau lagi..baru pakai semalam dengan hari ni.. Cepat betul kesan die..mule2 je basuh rase macam pedih cikit tapi sekarang da ok.. Da tak melecet lagi da dan kulit kat situ da makin tegang n kemas..dulu rase macam mengeleber je.hehehe best betul tak rugi pon beli.. Tq erin.. Tp kan cam tak percaye je cepat betol kesan baru pakai semalam dengan ari ni 2 ari je da berkesan.. Betol2 memang puas ati sgt.

COKLAT HABIBI


Kurang Bernafsu?? senggugut teruk dan berpanjangan?? period x teratur?? banyak angin dalam badan?? peredaran tak lancar?? nak melawaskan pembuangan?? Ayuh.. PM Inbox kami laju2 untuk dapatkan Coklat Love Habibi.. RM 48 Sahaja.. keluaran Jamu Susuk Dara.. pasti memikat.. pasti terubat.. pasti berkesan.... Pasti hangat.. JOM.. dapatkan SEGERA!!!jangan bimbang.... Lelaki & Wanita boleh makan...


TESTIMONI HANGAT

Dari seorang customer yg berpuas hati... Berkenalan dgn JSD utk masalah miss V berair dan berbau... hari2 kena guna pantyliner... tapi billa guna pantyliner lg tambah bau yg kurang elok... dah setahun lebih kawen and kadang malu plak untuk "bersama" suami sebab malu dgn bau miss V... ALhamdulillah beliau mengikut apa Mawar yg disarankan.. menggunakan JPD + FW + MV.. skang sambung amalkan JJC... ..

Inilah keseronokan dan kepuasan bila menjadi seorg perunding JSD.. dapat membantu mereka yg bermasalah diluar sana.. Smoga Allah memudahkan urusan ini.. InsyaAllah... Jangan segan dan silu.. pm SAYA perunding JSD..Rundingan percuma!!!


Ramai yang bertanya ttg Jamu Pengantin Dara..beria2 nak guna tapi takut nak insert.
Keluarlah soklan camni :


Q: nak makan shj xnak insert boleh x?
A: jawapan sy, boleh tapi kesan x sama..

Q: takut nak insert sbb takut keluar x habis.
A: jawapan sy, mustahil x keluar kecuali malas korek balik..

Ramai yang menghadapi masalah keputihan stress bile berhadapan dengan suami.. nak pula yang mengalami masalah keputihan yang tahap berbau sehingga menjejaskan hubungan intim dan mengurangkan keyakinan si isteri untuk melayan kehendak batin sang suami.. jangan biarkan masalah keputihan ini menganggu keharmonian rumah tangga anda.. jika anda sayangkan rumah tangga anda masih sempat lagi untuk anda iktiar untuk menyelesaikan masalah keputihan yang anda hadapi.. jamu pengantin dara rm65 mampu menarik kotoran seperti keputihan kronik,lendiran yang terkumpul, yang berada didalam faraj anda..

JAMU PENGANTIN DARA SESUAI BAGI WANITA YANG:
-wanita yang belom monopous
-wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
-wanita yg mempunyai faraj yang ternganga berlendir dan
berair
-kemaluan berbau
-seluar dalam basah akibat air faraj dan bukan air kencing
-wanita rahim kembang selepas bersalin dan period
-rahim kembang tidak datang period

KESAN:
+rahim akan mengecut
+laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
+bibir faraj akan menjadi rapat

Jom rawat keputihan anda dengan produk Jamu Susuk Dara insyaallah dengan izinNYA masalah anda dapat diatasi dan mengembalikan keharmonian rumahtangga anda sekali gus menaikkan balik keyakinan anda yang hilang.. suami pon semakin sayang..

pm laju2
fida 012-2219497

INTIM GEL


Alamak testimony lagi hehehe (^__^)
Produk : intim gel rm 56 jeee

saya xde maslah kputihan yg teruk..tp ade jugak ckit..saya guna hari2.n skrg da makin kering tau..mmg ketara sgt..lepas tu miss V tu jd lg selesa la..n bile nak bcinte ngn cik abg tu die tnyela,ade makan jamu ke..hahaha...sbb die tau sy lum mkn jamu pape lg pasl bf baby..tp xde la bocor rahsia kat die psl produk ni lg.. cume rase die smkin mesra n nak manje2 je ngn saya...hikhikhik...so sy rse berbaloi-baloi lah sgt gune produk ni..wlaupun kt bayar lebih..utk keharmonian rmh tgge jgk kan…siapa tak sayang suami kan..hehehe..jom pm saya.. mantop manis penuh rahsia syhhhh…rahsia anda menjd rahsia saya..hehehe


OMG!... keputihan oh keputihan... Jangan dipandang enteng!





















Apakah kesan jika keputihan x dirawat?
Byk kajian yg telah dilakukan ke atas wanita yg mnghidapi keputihan ini. Ada yg mnyatakan kesan smpingan drpd kputihan adalah spt:

1.JANGKITAN PADA SALUR KENCING
2.SUKAR UTK HAMIL
3.JANGKITAN PADA BAYI DLM KANDUNGAN.

** JAMU SUSUK DARA BOLH MERAWAT KEPUTIHAN SPT INI..RAMAI YG TLH MNCUBANYA N TRBUKTI BERHASIL..**

*cadangan*
Start dgn Jamu Pengantin Dara (RM65) utk pmbersihn... Sapu masker V (RM25) sbg amalan setiap hari utk hilang bau2,keringkn keputihan & rapatkan jugak & cuci dgn Feminin Wash (RM48


MINYAK IKAT KASIH

BAGI WANITA

urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas. ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ulang hingga 8 ke 10 kali. pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed. montox, pejal dan anjal....





Set yang Paling TerHOT!!

Nak tau kenapa:
~ set ini bukan sahaja untuk merawat keputihan
~ ia juga boleh mengetatkan
~ mencantikkan miss v
~ mewangikan miss v
~ membersihkan miss v
~ membunuh bakteria di miss v
~ menyihatkan rahim
~ memberi kepuasan kepada anda & pasangan anda...In
Syaa Allah

MASKER VAGINA - (RM25.00) / 3gm~ merawat masalah
kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir
faraj yang menggeleber~menggebukan pipi vagina~memberi
keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan
lendir~vagina menjadi pinkish~mengetatkan juga

MEDICATED FEMININE WASH -(RM48.00) / 100ML~ merawat
keputihan dan kegatalan~ membasmi kuman dan fungus~
nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap
berpeluh~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan
penggunaan

INTIM GEL - (RM56.00) / 15ML~ mengetatkan
vagina~meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~
merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi
kepuasan maksima~meremajakan dalaman~merawat
masalah kekeringan~pelincir




~~~~~ ANDA ADALAH RATU DI HATI SUAMI~~~~~

~ Ingin menjadi Ratu dihati suami.......
~ Kekalkan keharmonian rumah tangga anda......
~ Usah sayangkan wang......jangan kedekut untuk berhias dan membeli produk kecantikan dalaman
~ TANPA KOMPROMI.....PREJUDIS.........dan SINIS........
~ JSD ada penawarnya...........
~ KAMI di JSD..Jamu Susuk Dara...... ADA SOLUSI!!!!

perhatikan testimonial ini............bukan direka...reka......
TIADA tokok Tambah...........diedit dan dibayar upah LAKONAN semata-mata.....ini bukan cubaannnnnn.......ini bukan dongengan.........ini ADALAH HAKIKAT.........

* Saya ada SOLUSI untuk masalah anda........sebagai BONUS...
anda dan pasangan anda akan terus RAPAT, KETAT, MELEKAT

COKLAT HABIBI

Bulan Ramadhan/Puasa makin hampir...
Sudah pastinya badan kita mudah diserang angin dan gastrik..Jadi sila sediakan bekalan Coklat Love Habibi yang cukup kerana ia sangat-sangat membantu anda mencegah dari gastrik, tidak mudah diserang angin dan badan lebih cergas bertenaga!

Cara pengambilan...
- Cubit, gentel dan kunyah sebelum tidur atau sebelum sahur...

Harga RM48.00 (tidak termasuk pos)


SET SELEPAS BERSALIN

Set Selepas Bersalin:
▬► Jamu Jalinan Cinta RM48 (perlu 3-4Botol)
Melancarkan peredaran darah
Membanyakakn susu badan
Mampercepatkn luka sembuh
Membaik pulih luka dalaman
Memberi tenaga dan kesegaran badan selepas bersalin
Melancarkan pembuangan air besar dan kecil
Membuang angin dalam badan
Menghangatkan badan dari terkena sejuk2 meroyan

Cara makan jamu Jalinan cinta ini:
2 biji selepas sarapan dan 2 biji malam selepas makan malam ( 6ptg ) Minum Air Kosong Mencukupi Mengikut Keperluan Badan.

Sila ambil perhatian jika bayi penyusuan badan.
jika terdapat gumpalan taik mata pada baby ~ ibu dinasihatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.. baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong.

1 minggu pertama habiskan antibiotik hospital.
tetapi disebabkan selalunya lepas bersalin sehari ke dua hari wanita bersalin akan diserang sejuk2.. sudah boleh seperti yang disarankan dgn bezakan waktu makan ubat dan jamu jarakkan 2 jam. sewaktu baby kuning minta relax dulu jika bf. jika tak bf boleh makan seperti biasa.

jika bayi menyusu badan. jika terdapat gumpalan taik mata pada baby ~ ibu dinasihatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.. baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong.

utk ibu yg operation pn boleh...sbb ia mempercepatkan luka kering n cepat sembuh

▬►Masker Vagina RM25(mempercepatkan dan mengeringkan luka peranakan~jika anak ada alahan kulit boleh tap2kan sikit)

▬►*Feminine WasH RM48(mencuci darah nifas,hindar dari kegatalan semasa berpantang)

▬►*Medicated Body Slim Soap RM36(merenew semula sel2 tisu kulit,menyerikan semula,menyegarkan badan)

▬►*Deep Heat Lotion RM48(memecahkan lemak dan angin,memberi kehangatan badan)

(bertanda * adalah optional mengikut budget puan)



SEDIKIT NASIHAT DAN INFO



Pentingkah semua niii?
Jawapan saya : 100% penting !

takde orang suka bau busuk apa lagi kalau alat sulit .
takde orang yang sanggup tanggung gatal2 24 jam.
lihat keadaan sekeliling, why masih ada suami2 yang merayau di Bukit Bintang tak tentu pasal ? why ada suami pasang scandal ? why ada suami tak sanggup tidur sebilik dengan isteri sendiri ? benda kecil je... tak puas jawapannya.

Mungkin tak berlaku pada kita, tapi ambil masa sejenak .. fikir2kan wahai para isteri sekelian..
Bahagiakah kita kalau suami tak bahagia ?
tak salah ambil langkah berjaga2 dari esok tanggung sengsara.

Bukan iklan untuk beli jamu yang saya jual, tapi sebagai peringatan..
jagalah walau dengan apa cara pun..

Sharing is caring.
But no share husband. huhu.

Kembalikan keharmonian rumahtangga anda dengan JSD, insyaAllah..

BERMINAT 
PM/SMS/WASSAP/VIBER/LINE 
FIDA:012-2219497
RUNGDINGAN PERCUMA

POS KE SEMENANJUNG RM7
SABAH SARAWAK RM10
COD AREA :PUTRAJAYA,CYBERJAYA ,GIANT TMN EQUINE SERI KEMBANGAN