Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA by FIDA

Assalamualaikum
ok harini fida nk tunjuk semua testimoni dari customer fida sendiri..
Insyaallah pembelian terus dgn saya..saya akan ajar cara makan dan guna dengan btol dan penerangan yg jelas
sekiranya beli dgn org lain plz refer penjual tersebut k.PLZ TAKE NOTE

NI MMG TESTIMONI ORIGINAL DARI CUSTOMER FIDA K
ADE BYK LAGI ..SO YG NI JE DULU AKAN DIPOSTKAN
mane2 customer fida amat digalakkan utk memberi testimoni dgn ucapan jutaan terima kasih.























sebenarnya byk lagi..ok yg ni dulu fida publish k..dont wory ..i'm trusted seller..org putrajaya kalo nak cod boleh..luar kwsn fida pos laju k.no tracking akan diberikan selepas duit telah dibank in pada saya. 
JANGAN MALU JGN SEGAN. BLEH SMS/WHATSAPP
012-2219497
bleh follow fida di INSTAGRAM:fidajamususukdara
FACEBOOK: Fida Jamu Susukdara

VAGINA LONGGAR? SUAMI MENYAMPAH TAU!!!

Vagina Longgar~ Suami menyampah!!!!!

Menyampah tapi tak sanggup nak bagitau, 
Sian kita kan...Sian si Dia juga

Mari rasai kehebatan jamu susuk dara
Pasti Nak lagi dan lagi dan lagi
Ini bukan iklan lucah ye...
Terimalah hakikatnya...dan benda nie bukanlah Taboo!!
penceraian, curang dan suami kawen sorang lagi kadang2 berpunca dari masalah yg ini sahaja...
Marilah ubati ye...
Pernah dengar tak vagina kentut!!!
Hahaha...lawak kan?
Fikir nak terkencing..
Berdiri depan pintu tandas dah berderai air kencing di celah peha...aduh...

Ini kerana otot VAGINA anda LEMAH!!!
Bayangkan bersama suami..
No GRIP!!!!

PRODUK JAMU SUSUK DARA YANG DAPAT MEMBANTU MASALAH VAGINA LONGGAR/ BERAIR/ KEMBANG IALAH:

1) JAMU PENGANTIN DARA @ JPD (RM65/10 BIJI) 
~ menyerap segala kekotoran yg ada dlm rahim,keputihan,air mani suami yg x keluar habis ketika kita bersama, masalah darah beku yg selalu mengganggu period, masalah senggugut,mengetatkan vagina (perkara yg disukai oleh semua suami) yg penting membersihkan dinding2 vagina serta mengatasi masalah kentut vagina.
2) MASKER VAGINA - (RM25.00) / 5gm ~
merawat masalah kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir
faraj yang menggeleber~menggebukan pipi vagina~memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihanlendir~vagina menjadi pinkish~mengetatkan juga~mengatasi masalah kentut vagina.

3) INTIM GEL - (RM56.00) / 15ML
~ mengetatkan otot vagina~meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~
merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi kepuasan maksima~meremajakan dalaman~merawat masalah kekeringan~pelincir
(Bergantung kepada keperluan)
InsyaAllah, jamu susuk dara ada rawatan utk masalah ini...
begitu ramai wanita yang mengalami masalah ini..anda juga jgn malu2

KASI CUCI LAH!
Bila kali terakhir anda cuci faraj anda? Aset yang satu ni xde spare part ye sayang2 sekelian.
Berapa kerap nak cuci?
Lakukan setiap 6 bln @ 3 bulan @ setiap bulan bergantung kpd kekerapan berjimak.
JOM LAYANKAN TESTIMONI CUSTOMER FIDA NI



antara testimoni TEAM JSD



SO kaum wanita..terutama yg da berkahwin..Penting tak rasanya keluarkan kotoran dalam faraj?PENTING kan..sbb kotoran u yg akan buat faraj kita berbau...kalo da berbau semasa atau selepas bersama ..suami pun bleh bau skali tau...jgn sampai kene TEGUR..

SAYA BANTU ANDA
SMS/WHATSAPP
012-2219497 Fida Jamu SusukDara

PEMBELIAN DENGAN FIDA akan dapat rundingan dan khidmat nasihat percuma selepas pembelian..kalo beli di kiosk/kedai / penjual lain..plzz refer pada mereka dan saya tidak akan consult dengan anda

fb:https://www.facebook.com/jsdintan
INSTAGRAM:FIDAJAMUSUSUKDARA


RESDUNG DAN RAWATANNYA

Hari ini Kita belajar Tentang Info Info Resdung,
Resdung @ Virus Cancer


GEJALA RESDUNG :
* Hidung tersumbat
* Lendir daripada hidung dan tekak
* Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
* Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
* Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
akibat gejala di atas
* Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan
sebagainya.
 
PUNCA RESDUNG :
* Susunan tulang dalaman hidung yang sempit
* Hidung bengkok
* Mandi dan terjun di dalam air yang kotor
* Jangkitan gigi atas
* Ketumbuhan di dalam hidung
* Objek dimasukkan ke dalam hidung, contohnya putik kapas,
maik dan kertas
* Tisu belakang hidung yang bengkak terutamanya kanak-
kanak.
 
Hama Resdung
KOMPLIKASI RESDUNG :
* Jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata
* Jangkitan otak (meningitis)
* Sakit tekak yang kronik
* Jangkitan tulang muka
* Memburukkan keadaan lelah
* Berdengkur yang kronik
* Jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak
* Alahan hidung atau hidung sensitif
* Selesema biasa yang melarat.

SET RAWATAN RESDUNG JAMU SUSUK DARA

CARA GUNA SET RESDUNG SUSUK DARA

Kes 1: utk kulit wajah yg berjerawat, bernanah
Gunakan : 
1- sinus clear soap : dari muka dan seluruh badan.
Effect : akn terasa lebih gatal dan kerap bersin sehingga hingus atau lendir keluar dgn sendiri.

2- seri cahaya soap : cuci muka setiap kali sblom berwuduk. 5 hari sekali. Cara pemakaian ada dikotak disediakan.
Effect: pori2 akn mengecil dan kulit muka seperti diperah minyak dimuka akn keluar lebih byk.

3- sapukan bedak seri cahaya. Setiap kali habis cuci muka. Oleskan perlahan2 sehingga rempah bedak masuk kedalam kulit.
Effect: bedak berempah tersebut akn menyerap minyak dan menutup liang roma terbuka sambil merawat. Jerawat atau bisul akn mengering dan akan bergopeng2 spt kudis. Suka hani ingatkan.

PERHATIAN
★jgn kopek atau sentuh biar jatuh sendiri ketika cuci★

4- makan jamu seri cahaya. 2 biji pagi. 2 biji malam.
Effect: akn mempercepatkan semua jerawat keluar dan cepat matang. Bila jerawat pecah keluarkan semua darah kotor dari liang pori tersebut.
Effect:  akn seselma atau berkahak. Pastikan anda buang sehingga hingus dan kahak bertali coklat atau warna gelap. Proses ini akn berlaku dlm lebih kurang 2 minggu ke 1 bulan. Jadikan amalan. Jika sudah sudah. Boleh ambil jamu seri cahaya sebelom makan seafood dan selepas makan seafood. Akn mengurangkan gatal hama dimuka. Jerawat cepat tumbuh dan cepat masak. Darah kotor dari liang roma jerawat akn keluar pekat dan gelap.

Petua:
Jgn mkn makanan berminyak.
Jgn mkn seafood.

Utk effect ubat:
Jgn minom ais.
Jgn minom air kelapa.
Jgn ambil apa2 jenis dadah.
Jgn ambil apa2 jenis alkohol.

Jamu seri cahaya rm48
Magic clear sinus soap rm28.90
Bedak seri cahaya rm36

atau pilih salah satu antara 3 produk di atas

 


 

fast respon
sms/wassap
012-2219497 fida
FB: Fida Jamu Susukdara
INSTAGRAM: fidajamususukdara
CASH ON DELIVERY: PUTRAJAYA

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...