Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

PROMOSI BULAN RAMADHAN JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum
Harini 9/6/2016 Jummat 2.29 Petang. Ada promosi sepanjang ramadhan yg mulia ini.
Jeng Jeng Jeng..


3 Anggun Pesona Soap Percuma 1 Masker Vagina Bernilai RM 108 SAHAJA
JIMAT RM25
JIMAT RM25
JIMAT RM 25

Dulu dipanggi Magic Body Slim Soap sekarang telah bertukar nama 
Anggun Pesona Soap. 

Ok.fida cerita serba sedikit pasal Anggun Pesona Soap (APS) ni.

Nama Produk : Anggun Pesona Soap ( SAP )
Kuantiti : 100gram
Harga : RM36.00

√ Digunakan utk slimming bagi memecahkan lemak

√ Utk menanggalkan sel2 kulit mati
√ Membantu menghilangkan parut
√ Juga sesuai digunakan sebagai scrub
√ Membantu menghilangkan garis2 halus dan strechmark
√ Membantu mengurangkan kesan2 parut luka / jahitan

Cara Guna
√ Utk dewasa sabun seperti biasa
√ Utk kanak2 buat buih dan baru sapu pd tubuh kanak2 (jangan guna direct pd bayi @ kanak2 kerana kulit mereka halus dan sabun tu berpasir) gunakan buih sahaja pd mereka sudah mencukupi
Sesuai utk Semua peringkat umur

PRODUK YG SAMA K.CUMA BERTUKAR PACKAGING DAN NAMA

JOM LAYAN TESTIMONI

1) MASALAH STRECHMARK

Anda berbadan besar ???
Wujud "stretchmark" pada kulit anda terutamanya di bahagian perut ?

Jangan susah hati.

Sabun Anggun Pesona berkesan menghilangkan kesan tersebut jika digunakan dengan kerap dan konsisten.
😊

JANGAN JADI CAMNI TAU.



KETIAK HITAM‼️
LEHER HITAM‼️
KESAN STRECTMARKS‼️
KESAN OPERATE CZER‼️
CELAHAN PELIPAT HITAM‼️

Uissshh!!! HITAM2 je semua‼️
😜
Tang mana nak selera tu ??
Bosankan ??
Jom TAMPIL CANTIK & MENARIK..
Dengan SABUN ANGGUN PESONA..

IBU HAMIL sangat2 digalakkan GUNA!


            

   
 Kulit anak timbul RUAM SUSU ??

Belakang leher BERKERAK ??
Perut ada STRETCHMARK yang mengerikan ??
Tapak kaki MEREKAH ??
Ketiak HITAM ??
Nak atasi masalah2 dibawah ??


Banyak jerawat tumbuh belakang badan..
👉Panau
👉Gatal2 Kulit
👉Parut2 Kudis
👉Gigitan nyamuk yang berbekas hitam... ????
👉Celah Kelangkang/Ketiak/Leher hitam...???
Masalah ini sudah tidak asing di kalangan wanita mahupun lelaki hari ni. Lebih-lebih lagi mereka yang baru lepas melahirkan anak.
Tapi bagi yang bakal berkahwin,perasaan gelisah dan gundah gulana akan terasa kerana takut dikatakan celah kelangkang atau leher berdaki-daki..
eEeEeEeE!! Malunya kan...
Gunalah ANGGUN PESONA SOAP
Pasti anda berpuas hati.. 😘 😘 😘
Saya dah guna..
Mai cuba satu..


Badan berpeluh, melekit, ada bau tengik kat situ.. gatal gatal menyerang bila bpeluh... bkn saja gatal.. daki daki pun bertepek tepek melekat kat area kolar baju, bhgn ketiak ... so... uolls nak tengok je ke kemudian sanggup tahan gatal / ketidakselesaan dan tahan nafas dgn bau yg mengiringi kehadiran anda ??? 

Saya ada caranya nak hilangkan masalah itu.. 


nak tgk byk lagi testimoni jom klik link di bawah
instagram:fidajamususukdara
whatsapp:012.221.9497 fida utk fast respon.

KOPI PACAK POWER JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera utk pembaca setia blog 
Fida Jamu Susuk Dara.

18/5/2016 - 9.34 Pagi 
Antara produk terbaru JSD utk kaum lelaki ialah KOPI PACAK POWER.
Meh fida terangkan ape khasiat Kopi ni
Kopi Pacak Power (KPP)


✔khas utk LELAKI
✔ merawat masalah kulit seperti kurap , kayap & panau.
✔ membantu menyembuhkan luka dgn cepat.
✔ menyegar & menyihatkan badan
membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
✔ kekal bertenaga , cergas & lebih tahan lama utk bersama isteri.

kandungan
kopi
krimer
gula perang
skim milk
kurma
mahkota dewa
madu
goji
guarana
tongkat ali
bidara
garam bukit
Cara penggunaan
koyakkan 1 sachet
Masukan ke dlm secawan air panas (100 - 150 ml)
Kacau hingga larut & sedia utk di minum
Pasti mengaAAUUMMMMMM kan
Harga
Rm 57.90 / kotak
1 kotak = 10 sachet x 25g
JOM Layankan testimoni KPP 
Fuhhh!!! Kopi pacak memang POWER GILERRR!!!
Minum secawan... Barang barang cik abe TERPACAK penuh TENAGA sampai pagi...!!!
Aummm... Aummm... Mesti isteri sukerrr
Nak BAHAGIAKAN ISTERI anda???
Meh cuba secawan...
Gerenti dapat EXTRA TENAGA LUAR BIASA...!!!
PROMOSI KOPI PACAK POWER!!!
sekotak rm57.90 .Fida bg harga promosi 3 KOTAK RM 125 SAHAJA
JIMAT RM 48.70
dan yang paling BEST , lepas amik 3 KPP ni anda layak jadi agen . terus dpt 20% setiap produk jsd termasuk KPP ni. BEST GILER KAN.
whatsapp laju
012-2219497 fida
fb link:https://www.facebook.com/jsdintan
jgn lupa add fida.salam perkenalan

PROMOSI JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum

Lama da tak update blog.so harini 3/5/2016 (Selasa) fida nak bagi promosi untuk pembaca dan pengguna setia jsd.

Untuk makluman juga feminine wash jsd telah naik harga mulai 1 april 2016 dari rm48 ke rm56. Begitu jgk dengan Intim gel yg da berubah packaging. RM56 naik ke rm76.
Ramai yang merungut jgk harga produk JSD agak mahal. So fida sarankan jadi Agen under Fida untuk mendapat less 20-30% setiap barang. Tiada paksaan jadi Agen JSD perlu menjual. Jika nk guna produk jsd untuk kegunaan sendiri pun boleh yer.

Bagi yang betul-betul minat berniaga je fida guide camane nk jual jsd dengan cara yg betul.Boleh jana income kan. 

RM 48 KE HARGA RM56
RM 56 KE RM76
 PROMOSI BULAN INI IALAH

PAKEJ  RM 100 SAHAJA

PAKEJ KEDUA


Ramai tanya camane nk jadi Agen JSD ni.
1) Pilih pakej 1 ATAU 2 diatas. dengan hanya RM100 selepas pendaftaran, anda terus layak jadi ahli @ agen JSD. nnti fida masukkan dlm group agen JSD whatsaap fida. Selepas itu, anda berhak mendapat potongan tetap 20% setiap produk jsd atau 30% jika ada promosi yang dikeluarkan oleh HQ.

Contoh 
Harga Pasaran fw rm56-20%= RM 44.80
MASKER VAGINA RM25-20%= RM 20

AGEN di bawah fida sekarang da ade dlm 80 orang. so jangan ragu2 yer berurusan dengan fida. Yang bestnya ahli di bawah fida tiada target sale berapa anda perlu jual produk jsd tetapi sekiranya belian stok melebihi rm 1 ribu sebulan, insyaallah fida reward utk agen yg menjual ni. Yang mmg nk jana income fida akan ajar cara menjual jsd ni menggunakan fb dan insta.

Lagi satu, kalo da daftar under fida, mesti amik brg dengan fida k. Rules JSD ni, agen mmg kene amik dengan STOKIS yang anda daftar tu. Takleh lompat-lompat cari STOKIS lain. 

PAKEJ PROMOSI AKAN BERUBAH SETIAP BULAN. SEMENTARA ANDA MASIH DPT TGK LAGI POST NI, MAKNANYA STOK PROMOSI NI MASIH ADA LAGI PADA FIDA TAU.

whatsapp laju2
012-2219497 fida
STOKIS JAMU SUSUK DARA YANG SAH

insta: fidajamususukdara


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...