Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

KOPI PACAK POWER JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera utk pembaca setia blog 
Fida Jamu Susuk Dara.

18/5/2016 - 9.34 Pagi 
Antara produk terbaru JSD utk kaum lelaki ialah KOPI PACAK POWER.
Meh fida terangkan ape khasiat Kopi ni
Kopi Pacak Power (KPP)


✔khas utk LELAKI
✔ merawat masalah kulit seperti kurap , kayap & panau.
✔ membantu menyembuhkan luka dgn cepat.
✔ menyegar & menyihatkan badan
membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
✔ kekal bertenaga , cergas & lebih tahan lama utk bersama isteri.

kandungan
kopi
krimer
gula perang
skim milk
kurma
mahkota dewa
madu
goji
guarana
tongkat ali
bidara
garam bukit
Cara penggunaan
koyakkan 1 sachet
Masukan ke dlm secawan air panas (100 - 150 ml)
Kacau hingga larut & sedia utk di minum
Pasti mengaAAUUMMMMMM kan
Harga
Rm 57.90 / kotak
1 kotak = 10 sachet x 25g
JOM Layankan testimoni KPP 
Fuhhh!!! Kopi pacak memang POWER GILERRR!!!
Minum secawan... Barang barang cik abe TERPACAK penuh TENAGA sampai pagi...!!!
Aummm... Aummm... Mesti isteri sukerrr
Nak BAHAGIAKAN ISTERI anda???
Meh cuba secawan...
Gerenti dapat EXTRA TENAGA LUAR BIASA...!!!
PROMOSI KOPI PACAK POWER!!!
sekotak rm57.90 .Fida bg harga promosi 3 KOTAK RM 125 SAHAJA
JIMAT RM 48.70
dan yang paling BEST , lepas amik 3 KPP ni anda layak jadi agen . terus dpt 20% setiap produk jsd termasuk KPP ni. BEST GILER KAN.
whatsapp laju
012-2219497 fida
fb link:https://www.facebook.com/jsdintan
jgn lupa add fida.salam perkenalan

PROMOSI JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum

Lama da tak update blog.so harini 3/5/2016 (Selasa) fida nak bagi promosi untuk pembaca dan pengguna setia jsd.

Untuk makluman juga feminine wash jsd telah naik harga mulai 1 april 2016 dari rm48 ke rm56. Begitu jgk dengan Intim gel yg da berubah packaging. RM56 naik ke rm76.
Ramai yang merungut jgk harga produk JSD agak mahal. So fida sarankan jadi Agen under Fida untuk mendapat less 20-30% setiap barang. Tiada paksaan jadi Agen JSD perlu menjual. Jika nk guna produk jsd untuk kegunaan sendiri pun boleh yer.

Bagi yang betul-betul minat berniaga je fida guide camane nk jual jsd dengan cara yg betul.Boleh jana income kan. 

RM 48 KE HARGA RM56
RM 56 KE RM76
 PROMOSI BULAN INI IALAH

PAKEJ  RM 100 SAHAJA

PAKEJ KEDUA


Ramai tanya camane nk jadi Agen JSD ni.
1) Pilih pakej 1 ATAU 2 diatas. dengan hanya RM100 selepas pendaftaran, anda terus layak jadi ahli @ agen JSD. nnti fida masukkan dlm group agen JSD whatsaap fida. Selepas itu, anda berhak mendapat potongan tetap 20% setiap produk jsd atau 30% jika ada promosi yang dikeluarkan oleh HQ.

Contoh 
Harga Pasaran fw rm56-20%= RM 44.80
MASKER VAGINA RM25-20%= RM 20

AGEN di bawah fida sekarang da ade dlm 80 orang. so jangan ragu2 yer berurusan dengan fida. Yang bestnya ahli di bawah fida tiada target sale berapa anda perlu jual produk jsd tetapi sekiranya belian stok melebihi rm 1 ribu sebulan, insyaallah fida reward utk agen yg menjual ni. Yang mmg nk jana income fida akan ajar cara menjual jsd ni menggunakan fb dan insta.

Lagi satu, kalo da daftar under fida, mesti amik brg dengan fida k. Rules JSD ni, agen mmg kene amik dengan STOKIS yang anda daftar tu. Takleh lompat-lompat cari STOKIS lain. 

PAKEJ PROMOSI AKAN BERUBAH SETIAP BULAN. SEMENTARA ANDA MASIH DPT TGK LAGI POST NI, MAKNANYA STOK PROMOSI NI MASIH ADA LAGI PADA FIDA TAU.

whatsapp laju2
012-2219497 fida
STOKIS JAMU SUSUK DARA YANG SAH

insta: fidajamususukdara


SUSUK KEKAL DARA 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca blog fida. Arini 26/2/2016 (Jumaat) nk cerita pasal #susukkekaldara dari JAMU SUSUK DARA. SKD ni utk wanita yang sudah berkahwin sahaja yer..anak dara tak boleh guna.Hanya untuk INSERT sahaja tidak boleh makan.
SUSUK KEKAL DARA SKD II @ SKD (nama ringkas)
Price: Rm 45.00/ 5 biji

~Merapatkan faraj serta merta dan berpasir
~mengumpul dan menyerap keputihan
~Membersih faraj
~ Menyempitkan dan merapatkan faraj lebih kurang 3 hari

1.Skd II ini amat sesuai untuk rawatan dalaman
2.Ianya berfungsi hanya sebagai 'gam' untuk merapatkan demi kualiti hubungan intim suami isteri
3.Menyerap dan mengeluarkan lebihan lendir atau keputihan dgn banyak
4.Mampu manarik cyst keluar dari rahim
5.Untuk wanita yg sukar hamil amat digalakan untuk pembersihan dalaman ini.
Secara bergambar kegunaan SKD
Cara-cara Pakai
Masuk kan 1 biji shj kedalam faraj dan tolak sedalam mungkin.
Digunakan 1 jam @ 1/2 jam sebelum bersama.Nak mudah masuk dalam faraj kene cangkung then amik 1 biji SKD insert dalam faraj.pastu boleh bersama dgn suami.jangan risau skd tidak menggangu ketika anda bersama.

CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA..
1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami.Kalo tak bersama pun boleh.mlm pakai, esok pagi korek utk keluarkan kotoran.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.
✅ Hasilnya:
Miss V anda akan berasa masih sempit.

JOM LAYAN TESTIMONI

Geli tak?? ni jenis yg mmg byk keputihan.tapi bagus kan..semua kotoran keluar.

Auto denyut!!
Auto kemut!!
Auto Grip!!

testimoni sang isteri.bahagia dia !!

kotoran yang keluar bergantung pada seseorang yer.

susuk kekal dara 2
bagus utk faraj becak, keputihan & bersalin berkali kali.
SKd2 menyerap lendir.. bukan air.sekiranya vagina byk air silap2 Skd2 ni boleh jatuh dgn sendiri spt hingus yg meleleh kerana lubang vagina ternganga...
sekiranya keputihan melampau, lbh elok insert seminggu sekali..Insyaallah kesan berbaloi.

SKD 2 tiada bahan pengawet.Pure Herba.

TESTIMONI BERJAYA HAMIL

NI AGEN FIDA..ALHAMDULILLAH..PREGNANT.YANG NK IKHTIAR HAMIL BLEH CUBA SKD NI.

Baca satu2 dan pelan2 ye puan2.
Jgn skroll. Yg ini please, jgn skroll!
Kakak ni keguguran bulan 8.
Sjak tu period x stabil. Smpi 3 mggu kuar darah
Mencucuk2, sakit yg teramat sgt pd rahim.

Dia dtg mengadu pd salah sorg stokis kami.

Stokis kami cadang dia pki Susuk Kekal Dara.

Yg dlm botol pink tu, tu la Susuk Kekal Dara.

Bl dia nk korek bersih kan, ni yg keluar.

Sisa2 yg tertinggal,maybe doc x cuci bersih.

Besar ke? Klu besar tapak tgn besar x?

Ni klu g jpe doc, sparuh nyawa kena godeh.

Dia korek, cuci, putput kau, godeh smpi bersih!

Tp kami suruh insert 1 biji je puan2.
Kotoran yg dh berbulan mampu kami keluarkan.
Lepas keluar ni, dia ckp LEGAA!
Kepala dia terasa ringan. Badan rs sedap!
Sy sendiri rasa kagum dgn produk Susuk dara ni.

PENGAKUAN REAL PARA SUAMI. (KLIK PIC UTK BESAR)








Da baca so teruja nk cuba kan?? bleh 
whatsapp/sms/telegram fida 012-2219497 
cod: PUTRAJAYA sahaja.
insta:fidajamususukdara
fida bg rm50 siap pos utk semenanjung
rm55 utk sabah sarawak 
ORDER SEKARANG!!!!!

fida stokis berdaftar yer.jangan risau.trusted seller.hari-hari update pos kat fb@insta.Yang nk jadi AGEN under fida bleh terus whatsapp.Yang serius nk berniaga je k.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...