Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

WANITA!!! TOLONGLAH JAGA DIRI ANDA.


Orang perempuan yang tahu menangis siang malam.
sakit hati, iri hati tengok kebahagiaan orang lain.
asyik2 bercakap dalam hati...untungnya laki orang tu baik nye. so sweet... tapi muka bini tak boleh bla. macam muka pecah pintu pon ada. bini Plussize tapi husband baik je tak pernah ada problem rumahtangga.

compare lately ni...
isteri bergaji besar. rumah besar kereta besar. nak beli apa semua boleh beli. tak ada masalah kewangan. isteri bergaya. cantik menawan. malangnya hubungan suami isteri dingin, jauh dan tidak sefahaman.
akhirnya..
si suami selingkuh. makan luar dan beristeri lebih dari satu.

malangnya lagi...
kebanyakkan isteri bila suami makan luar. sering menunding jari kearah suami yg tidak setia. hakikat sebenarnya isteri terlupa "APA PERANANNYA"

MALANGNYA LAGI....
dengan kesibukan bekerja badan menjadi letih menyumbang kepada pengeluaran keputihan lagi penat badan tu lagi banyak keputihan keluar.

MALANGNYA LAGI DAN LAGI...
keputihan yang tidak di cegah, menjadikan kemaluan berbau busuk dan meloyakan. menjadikan gatal - gatal dan tidak selesa. dan berjangkit kepada suami ketika melakukan hubungan intim. suami pon mengalami maslah gatal - gatal dan berbisul ataupon berjerawat di kemaluannya.

MALANGNYA LAGI DAN LAGI DAN LAGI....
wanita - wanita ini meminum air batu mengakibatkan peranakkan dan rahim menjadi kembang. menjadikan keadaan faraj lecak berair. mengurangkan rasa cengkaman ketika melakukan hubungan kelamin. membuatkan suami berdayung lebih dan memenatkan jika sering berulang akan menjadikan bosan dan tidak sensasi lagi.

LEBIH PARAH DAN LEBIH MALANG KEADAAN ITU....
Bila bibir faraj ternganga dan laluan rahim longgar kerana sudah melahirkan anak berkali - kali. menjadikan perkara- perkara malang di atas lebih parah dan susah dibendung.

INI SEMUA MENJADIKAN ANDA BERASA RENDAH DIRI DI HADAPAN SUAMI DAN RASA HILANG KEYAKINAN DIRI UNTUK BERMESRA DAN BERCINTA.
Dan lebih menduka citakan kelukaan ini ditambah lagi dengan stress dan bebanan tempat kerja. menjadikan anda BERTAMBAH JAUH DENGAN SUAMI ANDA. aKHIRNYA ANDA CEMBURU, CURIGA, BERTENGKAR, RENGGANG, DINGIN DAN ANDA SUNGGUH MEMBOSANKAN kerana GAGAL MENGHIBUR HATI SUAMI. AKHIRNYA... terbuka luas peluang suami anda merebut kehangatan cinta wanita lain. dimana disitu anda sudah kesepian dan ditinggalkan.

JGN BIARKAN MASALAH INI MEMBELENGGU ANDA
YOKK HUBUNGI SAYA...SEDIA MEMBANTU ANDA





SMS/WASSAP
012-2219497 FIDA
https://www.facebook.com/jsdintan
FB: FIDA JAMU SUSUK DARA

TOLONG BACA PARA ISTERI/KAUM WANITA


Ramai jugak customer yg tnya beriye2.
Tp lastly...
"xpela..sy pk dulu"...
"nnti bgthu smula"...

Saya tak kisah berapa lama awak nk pk.Saya tak kisah berapa byk awak nk pk..
Saya tak kisah...boleh je tgu..

Tapi yang saya kisahkan di sini..
KEPUTIHAN yang diperingkat serius smp dh KUNINGHIJAU...Berbau BUSUK...

Akan jd lebih teruk..takkan tgu utk sembuh jika tiada tindakan...Harus juga diingat...

Bukan awak sorg yg menanggung...silap hrbln berlaku jangkitan kuman kat kemaluan suami...Masa tu pk la sndr cmna nk buat ya...Segala keputusan berada di tangan anda..

Suami2 yg rasa isteri ada mslh keputihan tu,,bantu lah..bkn diam je..bkn niat nk cri lain je..Taw nk sedap..tp isteri ade mslh suruh isteri tanggung sorg2.. Jd lah suami kebanggaan isteri...

Fikir2 dan Renung2 kan..

Klu ada yg terasa hati..sy minta maaf..bukan sy marah...NASIHAT..

klu ada yg nak lebih lagi nasihat jom pm saya..watsap pun boleh

012-2219497

RUNDINGAN PERCUMA SAMPAI PHM
UTK PEMBELIAN DGN FIDA SHJ
Kalo beli ngn org lain terus direct pada penjual
carila penjual yg berpengalaman spt saya
ahaks....gerenti x rugi...

SET BERSALIN-TIME PANTANG



Seronok bila dengar kawan-kawan yang dah pregnant especially for their first baby. Jadi amat moleklah kiranya kawan-kawan dapat sediakan set berpantang dari Jamu Susuk Dara ni.


1. Magic Body Slim Soap (RM36)

• Menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang, licin dan lembab
• Menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam
• ia mampu mencerahkan kulit,
• Membuang lemak berlebihan,
• Pudarkan parut, masalah eczema,
• Mengatasi masalah panau, kurap, bisul.

2. Feminine Wash (RM48.00)

• Merawat keputihan, kegatalan & bau
• Membasmi kuman dan fungus
• Nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh
• Ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan.
• Diperbuat dari bahan-bahan alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhanuntuk mengekalkan pH normal vagina.

3. Jamu Jalinan Cinta (RM48.00 / 40 biji)

• Merawat luka-luka bersalin dan pembedahan
• Membanyakkan susu badan
• Memberi tenaga dan kesegaran badan selepas bersalin
• Mengeluarkan darah kotor & menghasilkan darah baru/fresh
• Melancarkan pembuangan air besar & kecil
• Membuang angin dalam badan
• Melancarkan peredaran darah
• Merawat luka, kudis, bisul, kayap, nanah
• Mempercepatkan luka sembuh
• Membaik pulih luka dalaman
• Merawat kulit berjerawat di muka & badan
• Menyembuhkan kegatalan hidung & telinga (resdung)
• Menghangatkan badan dari terkena sejuk meroyan
• Mematikan kuman & mencegah kanser
• Merawat senggugut, period keluar sikit-sikit & berketul-ketul
• Menaikkan seri wajah, kulit licin gebu dan lembut
• Merawat jerawat batu, jerawat resdung yang bernanah
• Menghilangkan parut-parut jerawat yang hitam-hitam di muka
• Alahan jika makan seafood, bersin gatal hidung

4. Deep Heat Lotion (RM48)

• Mengurangkan lemak berlebihan
• Membantu menguruskan/merampingkan badan & perut yang buncit
• Kegunaan selepas bersalin
• Gigitan serangga berbisa
• Digunakan ahli-ahli sukan
• Bias-bisa atau lenguh-lenguh badan
• Sejuk-sejuk badan

SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI PRODUK JSD
fast action order sms/whatsapp

012-2219497 FIDA
FB LINK
https://www.facebook.com/jsdintan
FB: FIDA JAMU SUSUK DARA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...