Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

COLLAGEN ASTAXANTHIN DELIMALICIOUS WHITE SUSUK DARA

Sebagai pengganti Jamu Aku Dara jika masih belum ada stok...Dengan fungsi yangg hampir sama, ambil Collagen Astaxanthin Delimalicious White hanya satu sachet sehari, sebelum tidur adalah adalah cara pengambilan yang terbaik..

Collagen Astaxanthin Delimalicious White
Collagen Astaxanthin Delimalicious White
Di antara khasiat-khasiat Collagen Astaxanthin Delimalicious White:
  • Merawat, memutih & meremajakan kulit.
  • Memulihkan kulit kusam.
  • Mengecutkan jerawat.
  • Kulit berseri dan gebu.
  • Merawat dalaman.
  • Mengecutkan rahim, power, ketat & montok.
  • Baik untuk sendi-sendi, lingkaran gelap bawah mata & liang-liang pori terbuka.
Nama Produk : COLLAGEN ASTAXANTHIN DELIMALICIOUS WHITE
Kuantiti : 12 SACHET
Harga : RM100

Ramuan Collagen ni ada pelbagai herba seperti:
  1. Manjakani
  2. Halia
  3. Sireh
  4. Kacip Fatimah
  5. Pegaga dan pelbagai herba lain
Rasanya sedap dan mmg mudah telan.. Selain untuk kecantikkan kulit ia juga berfungsi untuk;
  • Mengetatkan dalaman,
  • Menguatkan cengkaman otot vagina
  • Mencegah keputihan
  • Mengencangkan payudara
  • Menaikkan punggung
  • Menyihatkan kuku dan rambut
  • Menguatkan otot sendi
  • Melewatkan penuaan
  • Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
  • Menutup liang pori terbuka
  • Melaraskn berat badan & hormon
  • Menggebukn kulit
  • Anti Bakteria dn pmecatan toksin
  • Menghilangkn sembelit
  • Mngurngkn tekanan drh tggi
  • Anti PENUAAN
  • Memelihara kulit dr (jerawat)
  • Memelihara Rmbut
  • Kurangkn Kedutan,tmpt htm&selulit
  • Menegngkn breast,kulit dn put2
  • Menormalkn fungsi kelenjar tiroid
  • Mmbntu mningktkn metabolisma
  • Memberi kekuatan pd salurn drh
  • Mengurngkn pnykit sndi
  • Mengurngkn kcacatan kollagen
  • Meningktkn peredaran drh
  • Mencegah SAKIT BAHU dn JERAGAT
  • Slim up abdomen & pggung anda
  • Melembutkn kulit
  • Mngurngkn sakit pinggang
  • Mencegah ANEMIA
  • Mengisi rawan antara sendi
  • Mnguatkn tulang sinews dn ligamen
  • Mngurngkn sakit belakang

SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA KECUALI YANG SEDANG MENGANDUNG (DILARANG KERAS)

Cara makan :
1 sachet sehari sebelum tidur (Maksimum 2 sachet sehari)

KENALI KHASIAT BUAH DELIMA


Tahukah anda , apakah khasiat buah DELIMA kepada perempuan ?

  • Mengekalkan keadaan jantung dan hati yang sihat
  • Membersihkan hati dan saluran perkumuhan
  • Menyingkirkan lemak berlebihan
  • Meningkatkan tenaga seksual suami/isteri (ni sukerrrr, hahaha)
  • Mencegah rasa mual
  • Menstabilkan hormon semasa haid dan melancarkan kitaran haid
  • Mencantikkan kulit muka
  • Membantu memulihkan pesakit kencing manis
  • Berupaya menghapuskan kahak
  • Memberi tenaga dan mencegah keletihan
  • Mencegah angin ahmar bagi warga emas
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Mencegah dan merawat kanser
  • Membantu menstabilkan tahap kolestrol dalam darah
  • Membakar lemak dan mengurangkan berat badan
  • Membantu menguatkan sistem percernaan dan usus
  • Membantu mengurangkan alahan ibu mengandung
  • Membantu memberi tenaga untuk ibu mengandung dan menyusu
  • Membantu perkembangan otak bayi dalam kandungan
  • Membantu mendapat bayi yang sihat dan kulit yang cantik
  • Membantu mengurangkan batuk dan lelah
  • Membantu merendahkan dan menstabilkan tekanan darah
  • Membantu mencerdaskan minda dan daya ingatan kanak-kanak dan pelajar
  • Membantu membaik pulih sistem hati dan limpa
  • Membantu mencuci buah pinggang dan saluran kencing
  • Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

# jangan susah2 cari buah delima , skang dah ada Colegen Delimalicious White ...
Ada khasiat Colegen lg tu...

JOM LAYANKAN TESTIMONI COLLAGEN 

DELIMALICIOUS
Hi ! Nak share apa effect SUSUK DARA COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE kepada WANITA ...anda baca sendiri testimoni mereka ..

> Lepas 5 Sachet - MEMANG KETAT 
> Lepas 12 Sachet - KULIT MAKIN GEBU & CERAH
> Lepas 3 Kotak ( 36 Sachet ) - liang roma di muka mengecil , parut pudar , kulit makin cerah dan lembab.
Nak cuba tak nak cuba ... kalau takut telan JAMU .... MINUMLAH COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE 




TESTIMONI COLLAGEN

~ woww..meletopsss! makan baru sepeket jer kesan dah terasa..glowing mowing uolsss..dhlaa all in one..kalah supplement kulit yg tgh da bombb skang tu nye effect..dasatt dasatt dasatt, berbaloi dgn harganya!!..~

Bila umur menginjak ke 40an ..
garis2 halus mula timbul dan nampak ketara.

Untuk merawat garis2 halus dimuka...jom amalkan COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE..
~ merawat / memutih / meremajakan kulit
~ memulihkan kulit kusam
~ mengecutkan jerawat
~ kulit berseri dan gebu
~ merawat dalaman
~ mengecutkan rahim
Didalam Delimalicious ada kacip fatimah dan juga Manjakani..
Saya dah rasa kesannya dengan hasil penggunaan berterusan Collagen delimalicious white.
 

 




BERMINAT UTK MENCUBA COLLAGEN DELIMALICIOUS?

PM/SMS/WASSAP:012-2219497 FIDA

COD AREA:PUTRAJAYA

FB : Fida Jamu SusukDara



RUNDINGAN PERCUMA..
1 KOTAK RM100 FREE POS UTK COLLAGEN SHJ
SPECIAL PROMOTION
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...