Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

JAMU EMAS SUSUK DARA

Jamu emas susuk dara khas untuk pesakit kencing manis, bagi membantu menurunkan kadar gula dalam darah. Juga di ambil jika pesakit mempunyai penyakit darah tinggi.

JAMU EMAS SUSUK DARA

KANDUNGAN BAHAN:
bahan semulajadi ini agak susah dapat ada diantaranya adalah tebu gajah yang belum ada orang tanam kecuali didapati daripada hutan simpan.
KHASIAT:
utk supplement menurunkan kadar gula dalam darah utk pesakit kencing manis.
CARA PEMAKANAN:
Rujukan bahan bacaan utk dos yang bersesuaian
1- bacaan gula 7 – 12: ….. 2 kapsul 1 malam sebelom tido
2- bacaan gula 13 – 30: ….. 2 kapsul pagi > lepas tu rehat tido, 2 kapsul malam sebelom tido
3- bacaan gula normal: …. 1 biji sehari sebelom tido. suka hati lah nak makan apa tak perlu pantang
** jika level gula sudah turun makan ikut dos yang telah diberi tindak balas akan kerap kencing atau buang air cirit2***

Harga: RM65 – {60 pcs}
INFO TAMBAHAN:
Q: kalau penyakitnya 3 serangkai, boleh guna x yea…
A: boleh…
Q: bila ambil ni, pil kencing manis kena stop kan sis?
A: jarakkan 2 jam kalau dia makan ubat hospital + insulin jarakkan 2 jam juga 2 pagi 2 mlm sebelom tido
Q: orng mengandung ada kencing manis pun boleh makan? mengandung tu gestational diabetes.. bahaya makan jamu semasa mengandung… tp nak tahu juga kalau produk JSD ni boleh utk Gestational diabetes
A: org mengandung tak boleh dear
Q: klu lelaki kncing mnis prlu lg x nk mkn jutawan?
A: perlu darling…jarakkan 2 jam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...