Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

PROMOSI JSD BULAN OKTOBER 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog fida. da lama da x update. So utk promosi yg terkini ialah 

2 FEMININE WASH HANYA RM100 SAHAJA
terus jadi AHLI JAMU SUSUK DARA.

Apa istimewa ahli JSD??
Meh nak citer. Anda layak dapat less 20-30% setiap produk JSD SEUMUR HIDUP!!!. Jimat utk kegunaan sendiri. Tiada paksaan untuk menjual. Tapi bagi anda yang berminat utk menjana pendapatan dengan produk JSD ni, fida bantu anda dengan bimbingan secara personal dan group whatsapp agen UNDER FIDA tau.



Jom rawat keputihan gatal gatal berair dan berbau bersama JSD..
Sesuai untuk :
√ anak dara
√ wanita berkahwin
√ ibu mengandung


Apa yg best dengan FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA ni yer????

Salah satu keistimewaan feminine wash susuk dara ialah ia diformula balik oleh lelaki yang memahami selera lelaki.
Menjadikan tekstur faraj halus dan licin. Bertukar menjadi kemerah - merahan idaman sang suami.

Apa lah sgt RM 56.00 untuk satu botol FEMININE wash kalo nk dibandingkan derita nye keputihan, kegatalan di miss v tu kann....
Yang dah berumahtangga tu dapat bonus lagi tau bila cuci faraj guna fw jsd.
Bonus!!!!
Yer bonus... nak tau nak rasa bonus tu meh lah cuba fw jsd.... pasti X menyesal.

Cik Bunga asyik BERHINGUS PUTIH? Kena pakai penti liner?
Dah tu macam mana nak solat kalau asyik kena pakai tu??
Nak kena bukak dulu, cuci baru boleh solat.

TAKNAK RAWAT TERUS KE?? BUANG TERUS "HINGUS PUTIH" TU??
JSD FW mampu:
- merawat "hingus putih"
- memberikan sensasi dingin dan segar
- mengelakkan pembiakan fungus dan bakteria
- mengelakkan bau KURANG MENYENANGKAN
Hanya RM56.00 untuk kegunaan selama 2 bulan! SUPER JIMAT!

NAK JIMAT LAGI??
PROMOSI 2 FW RM100. SEMENTARA STOK MASIH ADA K..


opss ..JANGAN SAMPAI SUAMI TEGUR TAU!!!
SELAK2 KAIN ..MAK AII..BAU KOHONG!!


MIS V BERBAU SANGAT SESUAI MENGGUNAKAN FW JSD
Malunya lahai kalau suami tegur " yang, kenapa bau kuat sangat ni. Awak tak cuci bersih ke ?? ".

Sebagai wanita kita terkenal dengan pembersih dari lelaki kan ? Bau ada kait rapat dengan keputihan. Ada yg mengalami keputihan tapi belum peringkat kronik. Penjagaan alat sulit atau alat kelamin amat penting kerana ia berkait rapat dengan pengeluaran darah haid, hubungan seks dan kehamilan.


Rawat dengan Feminine wash Jsd.

1) Cuci alat sulit 2 kali sehari dengan FW untuk mengatasi kegatalan dan bau
2) Pembersih alat sulit wanita daripada ekstrak Daun Sireh, untuk kesegaran berpanjangan.
3) Atasi keputihan, bau, kegatalan, membasmi bakteria dan melembutkan kulit sekitar vagina.
4),Menghangatkan keintiman hubungan suami isteri dgn haruman wangian herba.
5) Sesuai digunakan semasa hamil dan dalam pantang.


Hapuskn keputihan!
Hilangkan bau kohong!
Lenyapkan rasa gatal kat Mis V..
DENGAN PENJIMATAN HARGA!
BELI 2 rm100 je...

JOM LAYANKAN TESTIMONI FW JSD NI

Guna feminine wash je mampu tarik keputihan???

Kalau fw jsd memang mampu!!
Ada keputihan bersarang?? Jangan tunggu lagi. Rawat sekarang sebelum terlambat !
APABILA


 👇
👇
Spender dah koyak

Bau kohong
Gatal2

Anda wajib memiliki feminine wash JSD!
Muka nak glow2 CIK BUNGA pun nak glow2 shine jugak.

🌿 FEMININE WASH JSD LAIN DARIPADA YANG LAIN 🌿
Bukan takat nak bagi suami suka je, memang kebersihan diri kena jaga, terutama yang hamil. Sebab hormon dan tubuh badan berubah , Cik Bunga jadi gatal-gatal dan keputihan .

Jangan seksa baby bila dah lahir nanti, jangkitan kuman itu jangkitan kuman ini disebabkan keputihan teruk yang ibu bawa semasa mengandung.

.
Pencuci wanita yang pekat ni guna setitik dah cukup dan elok diguna harian . Ramuan memang dicipta khas untuk wanita bagi keseimbangan PH dan sangat selamat digunakan untuk ibu terutama yang mengandung. .
AMAT sesuai digunakan oleh wanita berkahwin mahupun bujang .
.
TAK PERCAYA ??? Cuba dan buktikan sendiri !! Masalah bahagian sulit.. rawatan herba JSD terbukti berkesan.
💥 Hanya RM56 sebotol untuk kegunaan lebih dari 2 BULAN! 💥
Ade promosi ni baik cepat GRAB. kalo da xde harga promosi, nangis air mata darah pun 
fida x dpt nk bagi tau.

testimoni customer fida


Boleh hubungi saya 
WHATSAPP UTK FAST RESPON
012.221.9497 FIDA
link fb: klik je link tu,setiap hari mmg fida update post tau
insta:fidajamususukdara
Jangan ragu2 beruusan dengan fida .Setiap hari fida update poslaju k




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...