Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

INFO DAN TESTIMONI HANGAT

Apakah itu keputihan???

Di kalangan pakar perubatan, keputihan dikenali dengan istilah Leucorrhoe atau Fluor Albus. keputihan sebenarnya adalah cairan yang keluar dari vagina. keputihan ada dua jenis iaitu normal dan abnormal yang sudah me
njadi penyakit. kamu perlu prihatin dengan jenis keputihan kedua ini.

Keputihan normal
Dalam keadaan normal, cairan yang keluar adalah bening, tidak berwarna, tidak berbau dan tidak gatal. Keputihan normal ini juga boleh dijadikan ukuran tingkat kesuburan si gadis. Sekiranya cairan putih bening ini sepanjang 20cm, ini menandakan yang kamu sangat subur. Cairan ini juga dikenali dengan nama cairan ovulasi.

Keputihan abnormal
Berupa cairan seperti susu, cairan yang likat dan liat berwarna kekuningan atau kadang-kadang seperti gumpalan keju yang boleh menimbulkan rasa gatal. Sekiranya agak parah, cairan ini boleh berwarna keabuan sehingga kehijauan dan berbau hanyir serta busuk.

Punca keputihan abnormal
hey,gadis!Ada beberapa sebab berlakunya keputihan abnormal. ingin tahu apakah dia?Antaranya ialah:

1. Kamu terlalu penat.
2. Berada dalam situasi yang sangat tertekan.
3. Jangkitan.
Set yang sesuai utk anak dara dan wanita yg telah berkahwin atau ibu mengandung..
 Feminin wash dan Masker Vagina

Tuang skit je yer da mencukupi...basuh dari arah depan hingga ke belakang..Buat masa mandi atau jika gatal2 atau tak selesa disebabkan keputihan atau berpeluh. 
KEPUTIHAN????
Apa yang nak ditakutnya, kan keputihan tu benda biasa untuk pompuan.. knape pulak nak sibuk2..

hmmm..mungkin itu kaum hawa akan sound bila sebut bab ni. Yerlah kita malu bila sebut benda dalam kain ni, tapi ianya akan jadi bertambah malu jika kena pada kita atau orang rumah kita dan tak tahu nak ubati macamana..

Kalau dibiarkan jek keputihan tu...haaa...akan jd la mcm cerita kat bawah ni...gatal yg amat...mampu ke nak tahan2 lagi..

yang belum kawen pun boleh kene jangkitan, gatal sampai bengkak2..kalau mcm kita yg dah kawen ni mcm mana la agaknya kan..yg dah beranak pinak ni lagi lah...

JOMMMM...KAUM WANITA SEMUA, RAWAT SEBELUM PARAHH..jgn jadi mcm ni yer..
 
Jangan biarkan masalah keputihan membelunggu dalam seluar anda.
pm/sms/wassap:012-2219497 FIDA

Testimoni MASKER DAN FEMININ WASH

Lepas mandi : amik serbuk masker seperti gambar di atas, sapu sekitar area faraj, tepi2 lubang faraj.tak payah campur air,buat cam bedak..pastu biarkan jer.tak payah bilas,,biarkan masker menyerap keputihan/gatal/ atau bau..nnti nak mandi semula atau buang air kecil bleh bilas..senang kan..semua masalah seperti di atas selesai




>>14 MASALAH & 14 ALASAN<<KAUM WANITA

+Senggugut : Tak apa..sebulan sekali
+Haid tak teratur : Tak apa..tak serius
+Faraj longgar : Tak apa..suami tak komen
+Faraj berbau : Tak apa..bukan orang tau
+Faraj berair : Tak apa..ada pantyliner
+Faraj kering : Tak apa..sakit sikit boleh tahan
+Keputihan : Tak apa..biasalah,wanitakan
+Sukar hamil : Tak apa..belum ada rezeki
+Letih : Tak apa..boleh rehat & tidur
+Payudara kendur : Tak apa..push-up bra ada
+Punggung gelebeh : Tak apa..corset pun ada
+Resdung : Tak apa..tak payah makan seafood
+Jerawat : Tak apa..foundation boleh cover
+Lemak : Tak apa..bukan 1 masalah
PRODUK JAMU SUSUK DARA DAPAT MEMBANTU ANDA

KAMI AKAN MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA!!!!
>>>>KEMBALI DARA DALAM MASA 3 HARI<<<<

mcmana ketat ye..ginila gambornye...hehehe...Kapsul JPD bkn blh berjalan masuk dlm badan mcm ubat2 lain yg kita mkn..

JPD 'parking' pd dinding faraj yg plg hujung skali yg berhampiran dgn mulut rahim kita je..kita biarkan dia selama 72jam,herba dlm kapsul tu yg akan serap dan menarik keluar kotoran yg ada dlm rahim kita tu..
Kesannya apa?

Apabila kotoran sume dpt ditarik keluar,rahim kita akan bersih..betul la mcm status yg hani pernah baca sblm2 ni,katanya ibarat mcm longkang yg tersumbat.bila kita buang kotoran yg menghalang air daripada laju keluar tu,lps pada tu nnt air akan dpt lalu dgn lancar.dan air yg lalu tu pun dari laluan yg dah bersih...betul tak?

Mcm tu jgk proses JPD..rahim kita yg 'tersumbat' dgn kotoran lama2 akan ditarik keluar dan akan jadi bersih.

Dlm keadaan ni mcm mna proses hamil boleh berlaku?

Ya,memang sudah pasti dgn izin allah juga..
tp dari segi logiknya mcm mna ia berlaku?

Bila rahim dah bersih,laluan di mulut rahim pun dh 'clear',air mani yg dilepaskan oleh suami tu akan dapat masuk menembusi mulut rahim tu dgn lancar dan jayanya utk mencari 'sasaran' di kilang telur isteri.

Dalam keadaan rahim yg dah bersih tu,JPD juga bertindak sekaligus menyuburkan rahim isteri yg membolehkan si isteri mengandung dgn izin allah...

Hebat bkn? mcm tu lah hakikat bagaimana proses JPD ni bertindak..
Tindakbalas ini especially akn terjadi dgn melakukan proses INSERT & MAKAN ye..

TERBUKTI SUAMI YANG SETIA DAN SAYANGKAN ISTERI SUKA KAN PENGALAMAN BERSAMA JAMU SUSUK DARA
TESTIMONI 1:
sis...mcm tak percaya hari ini sampai poslaju berisi 2 jamu susuk dara. kain kale merah... tadi ptg husband balik kerja tanya...awak dpt pengantin tak?surprise nya sis...husband i belikan jamu u utk i secara rahsia.YANG MEMBUAT KAN SAYA INBOX SIS NI..terkejutnya saya suami sy beli lagi JAMU SUSUK DARA ni. n dengan permintaan dia..saya tanya mana dia tahu saya guna ni.dia kata jumpa botol kat dapur tu yg husband sy beli menggunakan akaun fb sy. surprise sis...surprise sgt2.

mujur dia cari JAMU SUSUK DARA kalau dia cari perempuan lain sis mahu saya nangis. hehehehe...TQ SIS. tq sesangat..
TESTIMONI 2:
 TESTIMONI 3:
 

Testimoni 4 :JPD 

soalan:  
Kwn sy ade msalah keputihan..kencing kotor n gtal2....sy syorkan guna jpd..memandangkan die tak ckup bjet nk bli 1 set....boleh ke jamu kite ni merawat kencing kotor?????pinggang die selalu sakit.....gatal2....bile priod lg la kegatalan die melampau.... 

jawapan:
Penglaman diri sndiri.slalu sgt kne kncing ktor tau wlaupn lpas bsame dgn suami lpas 2 trus bsuh mst kena kencing ktor.. Minum air dh byk.g klinik mkn ubt antibiotik mmg xjalan la.. Dah mcm2 iktiar.tiap mggu kne kncing ktor.. Last saya gne jpd.. Dh kuar ktoran dlm faraj 2.. Start dr stu alhmdlillah xde kncing ktor.. Kdang2 fktor kncing ktor ni drpd kputihan jgk.kputihan blh wtkn jgkitan pd salur kencing..kan dalam vagina kita saling berhubung...kotoran yg tersimpan dalam boleh menggangu system pencernaan.. Ape2 pn iktiar yg penting
TESTIMONI 5   Produk : Jamu Pengantin Dara (JPD)-RM65.00/10 biji

First time guna mmg menakutkan cause nk kne insert kat dlm mis v minta en.asben masukkn..after dah msuk takot gak terkeluar blk but en asben kata jgn risau cause dye dah tolak ke dalam yg boleh..hr pertama, hari kedua n smpaila 72 jam..skli lg minta en asben kuarkn blk..msa dye uat tu mmg terasa skit rasa lubang jd sempit..bl korek belah kanan pas tu kuarkn plak belah kiri ..keesokknnye msa buang air kecil tiba2 kuar lg. and now dpt rasakn dlman tu dah bersih bl wash ngan feminine wash rasa cool jew..keputihan pun dah x de melekat kat pantyliner sy..tq jpd.. JPD
TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

Sy mengalami pendarahan setiap kali bersama suami. Sy fkr mngkin cancer jd sy pantang makan. Sy takut sgt. Sy mencari2 ubat apa yg blh bantu sy. Sy cari info di internet tp semuanya mahal2 ratusan ringgit. Sy tak mampu.kbtulan ipar sy staffnurse wad pesakit cancer jd byk info yg sy dpt dr dia tntg pesakit-penyakit tu.

Satu hari sy terbaca tntang JSD, sy tawakal mencuba.hari kedua selepas makan dan insert ketika di tandas keluar bau yg amat busuk mcm bangkai . Sy sangka lori bandaran dtg pungut sampah, tak lama kmdian sy ke tandas lagi. Kali ni bau lbh kuat smpai sy tak tahan.bila sy berdiri hilang tp bila sy mencangkung bau tu dtg lagi jd sah lah bau tu dr diri sy sendiri. Sy tel ahli farmasi dan ceritakan semua.

Ahli farmasi tu bersyukur sgt dan dia suruh sy teruskan dgn jamu tu. Katanya bau tu dtg dari dalam rahim sy yg mgkin dah dijangkiti kuman. Jadi sy teruskan. Pada hari ke3 sy amat terkejut bila keluar ketulan putih ,biru-lebam dan ada yg merah kebiruan.
Alhamdulillah, selepas itu tiada lagi bau dan tiada lg kotoran yg kuar. Perut sy yg mcm org mengandung kempis, badan jadi ringan.

Maaf semua. Sy cerita ni pengalaman sy sendiri, sy liberal cara moden dan cara lama semua blh pakai kalau ikut cara yg betul. Kita kena bersederhana .Masing-masing ada kelebihan kita tak blh menidakkan kemampuan perubatan moden dan perubatan traditional seperti jamu krn itulah amalan nenek moyang kita sejak dahulu kala. Ibu sy juga makan jamu dan akar kayu yg di rebus sejak blm lahirkan sy hingga lah ketika melahirkan adik sy yg ke16. Daun apa yg dia tak tumbuk makan. Ini krn ayah saya tk mampu nak beli ubatan moden, vit ataupun jamu2 yg di jual di pasaran ketika itu. Pada wanita2 moden sekarang ini jgn terlalu memandang rendah pada kemampuan jamu2 traditional ni.
TESTIMONI LAGI
 SEJAK BER JSD NI..SUAMI RINDU RINDUAN ..AHAKS..

 JOM FIKIR SEJENAK
Pernah Tak Terfikir :

1- Sekian Lama BERSAMA Dgn Suami Tercinta...Air mani Yg Dipancut Ke Dalam Rahim Isteri.....Tidak Mjadi Baby...Ke Manakah Agaknya Air Mani Itu Pergi ?

2- Sekian Lama Period Tak Datang, Ke Manakah Darah2 Kotor Itu Pergi..?

Bayangkan Apa Yg Terjadi Dlm Rahim Apabila Semua Tu Terus- Terusan Bersarang Dlm Tu...Bertapa Lama Dlm Rahim..
Menempek Di Dinding Rahim...Lantas Mjadi Kerak2 Yg Degil, Yg Sukar DiPujuk Keluar...

tu yg bila guna jamu ni..maka keluarlah kotoran2 yg tersimpan..xkan mau simpan jugak..aish simpan lah kalau anda mau..saya xpaksa..nanti makin parah..bila ingin di ubati...mungkin makan masa sebulan..berbulan2 atau bertahun..tepuk dada tanye hati

Utk Keluarkan Semua Inilah..
JAMU PENGANTIN DARA JSD Mjadi Rebutan..
Dari Hari Ke Hari, Lambat Jer Skit, Stok Mula SOLD OUT
Yg Pernah Menggunanya, PASTI Akan Repeat 2 @ 3 @ 4 @ 5 Bulan Selepasnya...
Teruja Melihat Apa ALIEN Yg Bakal Keluar

JGN MALU2..SAYA BUKAN AHLONG
SAYA CUME MAU TOLONGGG....
HANGAT BERSAMA JAMU SUSUK DARA.MENGEMBALIKAN MALAM PERTAMA ANDA.JOM BUAT SUPRISE UTK HUSBAND ANDA..JANGAN TUNGGU LAGI.JOM SERVIS..JANGAN SAMPAI SUAMI MKN LUAR ATAU SUAMI CARI MADU UTK ANDA..:)
RAHIM HANYA ADA SATU..TIADA GANTI LAGI..JAGALAH IA SEBAIKNYA......

Tiada sesiapa memahami sakit senggugut, kecuali wanita.
Tiada siapa memahami sakit mengandung, kecuali wanita.
Tiada siapa memahami sakit bersalin, sama ada normal atau ceaser, kecuali wanita.
Even dalam proses pecah dara pun, tiada siapa yang tahu sakitnya pecah dara, kecuali wanita.

Bagitahu saya, adakah pengalaman2 yang mereka lalui ini terlalu enteng? Terlalu minimal? Terlalu sedikit?

Lalu berhakkah satu2 pihak mengatakan wanita berpantang ini hanya melalui salah satu proses yang BIASA? Tidak perlu dijaga? Tidak perlu dimanja? Tidak perlu berpantang?

"Sekiranya wanita mati dalam masa 40 hari selepas bersalin, dia akan dianggap sebagai mati syahid."
Sungguh tinggi darjat wanita.

Lalu mengapa ada wanita sendiri yang mengabaikan darjat yang disediakan untuknya?
Mengapa ada suami yang dengan senang-lenangnya melayan ibu di dalam pantang seperti hamba?

Jangan hanya kerana sang ibu sudah boleh berjalan, boleh makan, boleh tersenyum, boleh ketawa, kalian menganggap dia kuat. Sedangkan kalian tidak dapat membayangkan bagaimana nyawa mereka dihujung jantung semasa meneran dan mengeluarkan bayi mereka di dewan bersalin. Sedangkan kalian tak tahu bagaimana perut mereka dilapah 7 lapisan, termasuk rahim dihiris, satu persatu demi menzahirkan seorang anak.

Dan kepada wanita. Rahim anda hanya sebesar buah pear. Disitu anda melayan suami saban malam, mengeluarkan darah haid saban bulan, mengeluarkan bayi saban tahun.

Sebiji buah pear, mengeluarkan seorang manusia?

Lalu, jika dapat difikir menggunakan akal, jika dapat dihisab menggunakan fikiran, betapa tenatkah rahim anda sekarang? Atau akan datang?

Maka, sayangilah rahim anda. Janganlah ditenatkan lagi rahim yang sudah bekerja keras setiap detik untuk anda. Berpantanglah.

Dan untuk suami yang menganggap ini semua perkara enteng. Bukan sesuatu yang enteng melahirkan anak yang tak tahu mengenang pengorbanan rahim seorang wanita, iaitu rahim ibu2 kalian. Jika tiadapun perasaan malu, sekurang2nya adalah sedikit perasaan kesian. Jika anda masih layak bergelar suami.

Ada sebab mengapa syurga di bawah tapak si pemilik rahim
 
Malam-malam MENCONGKAM. Suami Isteri Tersenyum PUAS. RAHSIA KeBahagiaan Rumahtangga TERBONGKAR. Makin RAPAT Makin MENGANCAM!!! Suami HAPPY Tak Cari Lain. Hari-hari MALAM JUMAAT. Terbukti berkesan SEPANTAS 3 hari.
Jangan sampai ada yang menangis sebab tak dapat ketat lagi!!!!
     
MACAMANE NAK BELI?
SMS/WASSAP:012-2219497 
FB:FIDA JAMU SUSUKDARA
FB LINK:https://www.facebook.com/jsdintan 
RUNDINGAN PERCUMA UTK PEMBELI YG ORDER DENGAN FIDA

 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...