Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

MASKER VAGINA JAMU SUSUK DARA

Jika suami anda menjadi lebih ROMANTIK, CARING & LOVING selepas menggunakan PRODUK MASKER YANG PALING MAGIC!!.  Mempunyai KESAN SEAWAL 30 MINIT!!! Dengan hanya celupkan jari anda pada plastik & sapukan.

MASKER VAGINA JAMU SUSUK DARA
MASKER VAGINA JAMU SUSUK DARA
Dapatkan produk terbaik JSD utk menjadikan diri anda PUJAAN si suami... Dambaan di malam hari...

Jangan segan dan sila utk menghubungi kami.. berkongsi kepada kami dan berikan peluang kepada diri sendiri dan kami utk membantu anda!

Ramuan MASKER VAGINA:
daun sireh, cengkih, manjakani, bunga ros putih, & serapat.. dijemur selama 2 minggu. kemudian digiling dan dijadikan serbuk

Khasiatnya MASKER VAGINA:
  • Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
  • Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
  • Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
  • Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
  • Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
Bukan sekadar masker vagina...tapi segala powder...apa tidak..
    + boleh rapatkan bibir fajar
    + boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
    + boleh serap keluar keputihan
    + boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
    + menyamankan faraj
    + boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
    + boleh jd pengganti deodorant

    MASKER VAGINA RM25

    POS SEMENANJUNG :RM7

    SABAH/SARAWAK: RM10
    COD SEKITAR PUTRAJAYA






    CARA PAKAI MASKER

    ni kalo ade kayap atau gatal2 merah pd celah2 mis v 

    Cara Srcub menggunakan Masker Vagina
    bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat miss v kiita. mcm bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm tu setiap hari. Miss v kita tak ada la lebam....fresh pink kalau kita guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar sikit la. sbb nak repair miss v tu bukan sekejap. kena rajin dan tidak putus asa.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...